Search

Novi korejski beauty brendovi koji vas neće ostaviti ravnodušnima

Novi korejski beauty brendovi koji vas neće ostaviti ravnodušnima

Caolion, Blithe, Kocostar

Image: Promo

K-beauty ne prestaje sa svojim inovacijama i novim brendovima, a danas donosimo neke od najnovijih koji su već zaludili sve medije

Otkad su zajahali senzacionalni val i popunili police koje bi sada već trebale izgledati kao brodske palube, Koreanci ne staju. Cijenjeni upravo zbog svojih inovacija i naprednom tehnologijom, proizvode apsolutno sve. Od nekoliko vrsta spužvica za nanošenje pudera, svih vrsta kistova pa sve do širokog raspona proizvoda za preparativnu njegu. Za njih je tržište nezaustavljivo i upravo se pojavilo nekoliko brendova koje ne smijete zaobići ako ste ljubitelj fine kozmetike koja miriše na prirodu. 

Caolion 

Ako ste jedna od onih dama koju muče raširene pore još od puberteta, onda vaša potraga za svetim gralom može prestati baš sada. Brend Caolion specijaliziran je upravo za pore. U Koreji se prodaje sto na sat, a Hot & Cool Pore Pack Duo dosegao je kultni status.  Prvi korak je lagani piling nakon kojeg slijedi maska koja hladi i zateže te tako smanjuje proširene pore i kontrolira sebum. U dva koraka apliciranja ovaj proizvod je uspješan u onome čemu je namijenjen i čini se da besprijekorna koža i nije tako daleko. 

Novi korejski beauty brendovi koji vas neće ostaviti ravnodušnima (фото 1)

Blithe 

Čim se pojavio ovaj brend si je priskrbio novi izraz u beauty svijetu, a to je "anti-polluaging". Onečišćenje i ubrzano starenje kože najčešći su u urbanim sredinama koje su više zagađene. Blithe svoju formulu za ljepotu temelji upravo na proizvodima koji se bore protiv gradskog smoga i stresa užurbanog života koji na licu itekako ostavlja traga. Inovativne maske koži vraćaju sjaj u samo nekoliko sekundi, proizvodi su multifunkcionalni i pomiču granice u znanosti. 

Novi korejski beauty brendovi koji vas neće ostaviti ravnodušnima (фото 2)

Kocostar

"Jedna maska dnevno, drži nas podalje od dermatologa" - reći će svaka mlada Koreanka. Upravo su maske specijalnost ovog brenda. Kao i za lice, proizvode ih i za kosu i svaki komad je pomno izrađen od hipoalergenske tkanine koja omogućuje natapanje u koktelu aktivnih sastojaka. Definitivno odličan izbor za razmaziti se kod kuće.  

Novi korejski beauty brendovi koji vas neće ostaviti ravnodušnima (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više