Search

Odabrali smo najbolje makeup tutoriale poznatih osoba - evo što smo iz njih naučili!

Odabrali smo najbolje makeup tutoriale poznatih osoba - evo što smo iz njih naučili!

Korisni savjeti

Tekst: E.G.


Image: screesnhot,
pr,
buro247.hr

I dok smo nekad mogli samo nagađati koje proizvode koriste naši omiljeni modeli, glumice ili pjevačice, danas su nam sve takve informacije itekako dostupne. Štoviše, gotovo u stvarnom vremenu saznajemo kad je koja od njih promijenila dnevnu kremu ili serum (čitaj: potpisala novi unosni ugovor), a postala je već uobičajena praksa i da se lansiraju beauty kolekcije s njihovim imenima. Posljedično, sa svojim brojnim pratiteljima na društvenim mrežama postaje nužno dijeliti opcije korištenja šminke s njihovim potpisom, ali i otkrivanje vlastite rutine. Danas smo se odlučili koncentrirati upravo na kratke video uratke iz tog spektra.

Format je popularizirao američki Vogue, a cijela priča je zapravo poprilično jednostavna - snima se u kupaonici gošće rubrike, ispred njenog ogledala, a u videu se pojavljuje samo ona te korak po korak objašnjava kako se šminka i koje proizvode koristi. Neke su se tako odlučivale za dnevnu, a neke za večernju varijantu šminke, neke su koristile samo proizvode s vlastitim proizvodim, a druge bile iskrenije i pokazale sve što doista koriste. Bilo kako bilo, preko njih smo doznali cijeli niz korisnih trikova, a na što točno mislimo, provjerite u nastavku!

Rosie Huntington-Whiteley

Britanska glumica i model poznata je po nevjerojatno prirodnom looku i decentnoj šminki, a u ovom smo videu mogli vidjeti i na koji ga način točno postiže.

Lili Reinhart

Glumica iz poznate serije "Riverdale" također spada u poklonice minimalne šminke. Iako se u slobodno vrijeme bavi šminkom u domeni specijalnih efekata, po njenom beauty videu to nikada ne biste rekli. Štoviše, podsjetila nas je zašto je manje još uvijek više!

Victoria Beckham

Kad govorima o slavnim ženama koje imaju svoje signature look kojem su godinama vjerne, onda ne smijemo izostaviti Victoriju Beckham. U slučaju da želite postići lagani smokey efekt na očima i savršen ten uz minimalno naglašene usnice, ovo je video koji trebate pogledati.

Rihanna

Bez sumnje najzabavniji video na ovoj listi će vas naučiti i kako usavršiti tehniku highlighta. Uz to, mogao bi vas inspirirati i za nešto drugačiju varijantu večernje šminke.

Kylie Jenner

Najmlađa članica klana Kardashian-Jenner je svoje bogatstvo stekla upravo na kolekcijama šminke, a ovaj video služi kao promocija jedne od posljednjih. Ipak, u njemu ćete pronaći brojne korisne savjete i tehnike kojih se ne bi posramili ni profesionalci, samo imajte na umu da će ovaj look zahtijevati minimalno sat vremena. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više