Search

Odabrali smo najbolje slane sprejeve za kosu koje ćete htjeti odmah koristiti

Odabrali smo najbolje slane sprejeve za kosu koje ćete htjeti odmah koristiti

Za nonšalantne frizure koje obožavamo

Tekst: E.G.


Image: PR,
Pinterest

Frizure koje izgledaju kao da nije u njih uloženo ni malo truda, omiljene su već sezonama, a slani sprejevi su idealni za postizanje upravo tog efekta...

Moramo priznati da jednostavno obožavamo našu kosu kada se osuši na suncu nakon što smo izašli iz mora i pustili da se jednostavno sama od sebe stilizira. Upravo ta nemarnost daje posebnu auru samoj frizuri koja, koliko god bila bez reda i rasporeda, opet izgleda kao da smo izašli iz nekog pomno osmišljenog modnog editorijala. Međutim, dugo vremena je problem ležao u tome što se takva frizura mogla postići samo uz pomoć mora, soli i sunca, a žene diljem svijeta su i dalje žudjele za tom frizurom i kada se nisu nalazile na nekoj prekrasnoj plaži. Beauty industrija nije dugo čekala već je ubrzo pronašla rješenje i na tržište je plasiran niz proizvoda koji vam omogućuju da nonšalantnu beach frizuru imate tijekom cijele godine.

Kao najkvalitetniji i najpouzdaniji proizvodi u postizanju toga efekta, pokazali su se slani sprejevi za kosu, koji postižu isti efekt kao i magično trojstvo: sunce-more-sol. Osim što kosu možete lako stilizirati, ona ostaje njegovana i mirisna, odnosno ima i one odlike s kojima se nekada nakon plaže i ne možemo pohvaliti. Način korištenja ovih sprejeva je vrlo jednostavan: sprej se umasira u vlažnu kosu nakon što ste je oprali te sol koja se nalazi u njemu poboljšava ukupni volumen kose i stvara u njoj blage valove. Kako je sezona lijepog vremena službeno otvorena, uzmite u obzir da opušteni look možete nositi i u urbanoj sredini te odaberite neki od proizvoda koje smo za vas izdvojili u galeriji.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više