Search

Opuštajuće iskustvo u hladu velikog drvenog \"šatora\"

Opuštajuće iskustvo u hladu velikog drvenog "šatora"

Spa centar The Tent u Vijetnamu


Mali spa centar nalazi se u blizini grada Nha Trang i nudi mjesto za opuštanje zaštićeno od jakog sunca

Spa centar je dio većeg resorta koji nudi različite fizičke aktivnosti te kupanje u mineralnim vrućim izvorima. U suradnji s arhitektonskim studijem a21studio odlučili su svojim gostima ponuditi i bijeg od užurbane svakodnevice i jakog sunca te je tako nastao The Tent. Njegova glavna prednost je velika drvena nadstrešnica koja stvara duboki hlad te funkcionira poput šatora u koji je smješten 'infinity' bazen s prirodno vrućom mineralnom i ljekovitom vodom te pogledom na rijeku koja se proteže ispod uzbrdice na kojoj se spa centar nalazi. 

Opuštajuće iskustvo u hladu velikog drvenog "šatora" (фото 1)

Za uređenje su korišteni samo lokalni materijali poput kamena ili lišća kokosa, a to je upotpunjeno drvenim elementima te ukrasima od raznobojnih keramičkih pločica što je spa centru dalo organsku i prirodnu komponentu. Podijeljen je na dvije razine - na prvoj je spomenuti bazen, a na drugom privatna soba u kojoj se održavaju spa programi. Razine su razdijeljene ležaljkom koja je razapeta iznad bazena i nudi sasvim drugačije iskustvo opuštanja za one koji žele isprobati nešto novo.

Opuštajuće iskustvo u hladu velikog drvenog "šatora" (фото 2)Opuštajuće iskustvo u hladu velikog drvenog "šatora" (фото 3)Opuštajuće iskustvo u hladu velikog drvenog "šatora" (фото 4)Opuštajuće iskustvo u hladu velikog drvenog "šatora" (фото 5)Opuštajuće iskustvo u hladu velikog drvenog "šatora" (фото 6)Opuštajuće iskustvo u hladu velikog drvenog "šatora" (фото 7)Opuštajuće iskustvo u hladu velikog drvenog "šatora" (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više