Search

Otkrijte 10 novih ljetnih parfema koji će vam u jednom špricu uljepšati 2020. godinu!

Otkrijte 10 novih ljetnih parfema koji će vam u jednom špricu uljepšati 2020. godinu!

Tekst: Manda Javorina


Image: BURO.

Ljeto je, zamišljamo kako pijemo čašu rosea na plaži uz zalaske sunca, nosimo trendovske kratke topove, sunčane naočale i da, zavodljive lagane ljetne parfeme. Priznajemo da situacija nije baš kao iz snova, ali ipak nas ništa ne spriječava da uživamo u svakoj od ovih stvari, pogotovo kada je riječ o parfemskim novitetima. Neki od njih su potpuno novi, a neki reinkarnacije mirisnih nota koje već volimo, ali svaki od njih će vas transportirati upravo u ono ljeto o kojem sanjarite. Donosimo vam deset novih mirisa koje slave tople dane!

LOEWE

PAULA'S IBIZA EDT

Otkrijte 10 novih ljetnih parfema koji će vam u jednom špricu uljepšati 2020. godinu! (фото 1)

Bilo što što je inspirirano otokom Ibiza automatski asocira na zabavu, a kada se radi o Loewe Paula's Ibiza toaletnoj vodi, koja u sebi nosi luksuzne note patchuolija, sandalovine, tamjana i zelene smole, koja joj daje vodenu morsku notu, onda je u pitanju ultimativni eskapizam. Na otok, u retro boho priče i... slobodu.

MAISON MARGIELA

REPLICA BEACH WALK

Otkrijte 10 novih ljetnih parfema koji će vam u jednom špricu uljepšati 2020. godinu! (фото 2)

Note bergamota, kokosovog mlijeka, mošusa, ružičastog papra i ylang-ylanga u ovoj kompoziciji možemo opisati jednom rečenicom - savršena mješavina zraka s plaže, s malo kreme za sunčanje i daškom mirisa svježe opranog rublja koji se suši na suncu.

GIVENCHY

IRRESISTIBLE

Otkrijte 10 novih ljetnih parfema koji će vam u jednom špricu uljepšati 2020. godinu! (фото 3)

Volite tople drvenaste parfeme za zimu? Novi Givenchy Irresistible EDP će bez sumnje postati vaš omiljeni novi ljetni miris! Sočna kruška i zavodljiva ruža su u njegovom (a bit će i u vašem) srcu, dok dašak plavog drveta i mošusa zaokružuju ovu kompleksnu kompoziciju s bezbroj lica.

BY KILIAN

GOOD GIRL GONE BAD EAU FRAÎCHE

Otkrijte 10 novih ljetnih parfema koji će vam u jednom špricu uljepšati 2020. godinu! (фото 4)

Ruke gore ako ste već ludi za originalnom verzijom parfema Good Girl Gone Bad? Da, i mi smo. Ako ste se brinuli da je možda prejak za temperature iznad 35 stupnjeva, By Kilian ove sezone donosi magično rješenje naših problema ljetnom verzijom kojoj su dodane lagana svježa mješavina cvijeta naranče, ruže iz Maroka, egipatski jasmin i tuberoza.

ACQUA DI PARMA

BLU MEDITERRANEO CIPRESSO DI TOSCANA

Otkrijte 10 novih ljetnih parfema koji će vam u jednom špricu uljepšati 2020. godinu! (фото 5)

Već i sama intenzivno plava bočica evocira jutarnje šetnje po morskoj obali. Nosite ovu uzbudljivu mirisnu kombinaciju gotovo poput spreja za tijelo i osjećat ćete se kao da ste na talijanskoj obali. Posljednja varijacija na temu legendarnog mediteranskog parfema otvara se notama anisa, naranče i uljem grančica gorke naranče, baš poput ohlađene čašice Limoncella.

VICTOR&ROLF

FLOWERBOMB DEW

Otkrijte 10 novih ljetnih parfema koji će vam u jednom špricu uljepšati 2020. godinu! (фото 6)

Flowerbomb Dew je savršeni ljetni balans cvjetnog i orijentalnog, odnosno kako samo ime kaže, cvjetna bomba ruža prekrivenih rosom. Samoj esenciji cvijeta dodana je nota svježine tako da se miris stapa s kožom obavijajući je i notama irisa, bergamota, kruške i mošusa.

MOLINARD

FIGUE

Otkrijte 10 novih ljetnih parfema koji će vam u jednom špricu uljepšati 2020. godinu! (фото 7)

Uživajte u hedonističkim plodovima koji se kupaju u toplom suncu. Gurmansko srce sočne smokve otvara se na notama smokvinog lišća, zelenog i treperavog. Senzualan trag koji za njima ostaje evocira zavodljivi mediteranski način života.

JO MALONE

WATERLILY COLOGNE

Otkrijte 10 novih ljetnih parfema koji će vam u jednom špricu uljepšati 2020. godinu! (фото 8)

Poznata parfemska kuća ponovo nas je uspjela opčiniti, ovaj put novom kreacijom inspiriranom mirisom veličanstvenog lopoča. Uhvatili su zavodljivost prelijepog cvijeta mješavinom nota nerolija, samog lopoča i bijelog mošusa koji zajedno stvaraju pravi mirisni put kroz ljetni dan u prirodi.

NARCISO RODRIGUEZ

NARCISO EDP AMBREE

Otkrijte 10 novih ljetnih parfema koji će vam u jednom špricu uljepšati 2020. godinu! (фото 9)

Svjetlucavi parfem koji u sebi nosi mirisni ekvivalent topline osunčane kože. Mošusno srce originalne verzije ovdje je obavijeno notama frankopanke, ylang-ylanga, ambre i cedra koje stvaraju kompoziciju magnetne privlačnosti za ultimativnu ljetnu senzualnost.

BURBERRY

HER LONDON DREAM

Otkrijte 10 novih ljetnih parfema koji će vam u jednom špricu uljepšati 2020. godinu! (фото 10)

Ako je London vaš grad iz snova, ovo je parfem za vas jer će vas u sekundi transportirati upravo na njegove ulice. Nova reinterpretacija originalnog parfema je blistava i iskričava sa zrelim gornjim notama limuna i svježeg đumbira u nezaboravnoj kompoziciji sa srcem od ruže i božura.

Leave a comment

više