Search

Otkrijte fantastičan serum i kremu za njegu zrele kože

Otkrijte fantastičan serum i kremu za njegu zrele kože

Carita Lift Fermeté


Image: PR

Carita istraživački laboratorij je proučavajući osnovne uzroke gubitka čvrstoće kože pronašao inspiraciju za kreiranje nove linije antiage proizvoda i tretmana

Predstavljena je nova linija proizvoda za kozmetički lifting sa ciljanim djelovanjem na bazu derme, zonu koja je ključna za očuvanje mladenačkog izgleda kože. Nekirurška Lifting njega za lice koja djeluje na sami izvor čvrstoće kože sastoji se od nekoliko proizvoda koji progresivno djeluju na kožu, a u srcu svih proizvoda nalazi se lift origin koji ima trostruko djelovanje, jača, obnavlja i štiti kožu. Pojačava gustoću u bazi derme, obnavlja strukturu i jača staničnu mrežu zaslužnu za čvrstoću kože, osigurava zaštitu od štetnih vanjskih utjecaja te je koža vidno čvršća, napetija, a rezultat su definirane konture lica. Izdvojili smo dva proizvoda koji su vrlo brzo prepoznale sve žene koje pažnju usmjeravaju k potpunoj i kvalitetnoj njezi. 

Učvršćujuća i lifting krema za zrelu kožu djeluje na očuvanje mladenačkog izgleda djelujući na sam izvor oštećenja tako što ograničava i korigira gubitak čvrstoće i jasnih kontura lica pružajući intenzivnu zaštitu kože. Serum pomaže korigirati i reducirati gubitak elastičnosti i tonus kože, pojačava protok energije i tako djeluje na bore, blještavost kože i čvrstoću. Zajedno čine dobitnu kombinaciju u borbi protiv gubitka čvrstoće i dubinski revitaliziraju zrelu kožu. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više