Search

Otkrijte omiljeni celebrity brend koji mijenja budućnost kozmetike

Otkrijte omiljeni celebrity brend koji mijenja budućnost kozmetike

O čemu je riječ?

Tekst: E.G.


Image: PR

Ovaj brend koriste imena poput Rosie Huntington-Whitely, Irine Shayk i Kate Moss, a revolucioniran pristup njezi kože otkriva i zašto

Ovaj brend koriste imena poput Rosie Huntington-Whitely, Irine Shayk i Kate Moss, a revolucioniran pristup njezi kože otkriva i zaštoKozmetičko tržište je već gotovo prezasićeno svim mogućim proizvodima i brendovima koji se kunu da upravo oni posjeduju nešto što vam treba. Od maski za lice koje vas pomlađuju u trenu, preko skupocjenih ulja koja nadmašuju bilo kakve hidratantne kreme, pa sve do noćne rutine od sedam koraka, danas je gotovo nemoguće biti inovativan i ponuditi nešto doista kvalitetno o čemu će se pričati. No, doktorici Barbari Sturm je upravo to pošlo za rukom. Iako je godinama gradila uspješnu karijeru u ortopediji i u probranim krugovima bila poznata kao najbolja prijateljica Cher, u nekom se trenutku odlučila okrenuti kozmetici, i to onoj kakva do tada još nije postojala.

Dr. Barbara Sturm

Dodatno se specijalizirala u područjima estetske medicine i molekularne kozmetike te krenula graditi brend u koji se kunu planetarno poznate žene poput Kate Moss i Irine Shayk. Njena osnovna filozofija je u svojoj biti prilično jednostavna- kozmetički proizvodi koje koristimo moraju moći liječiti našu kožu, a da bi to mogli, ne smiju sadržavati umjetne mirise, konzervanse niti mineralna ulja. Kako je izjavila za InStyle, koristi isključivo sastojke za koje je klinički dokazano da djeluju u borbi protiv bora i nepravilnosti, u isto vrijeme hraneći kožu.

Uz to, druga glavna stavka filozofije ovog brenda je korištenje minimalnog broja proizvoda za maksimalne rezultate. Ovo u praksi ima vrlo jasno uporište- proizvodi s potpisom ove doktorice koštaju i preko 300 dolara, ali zato nećete morati kupovati cijelu liniju, već točno one koji vam trebaju za postizanje određenog cilja. Na stranicama poput Net-a-Portera njeni su proizvodi među najtraženijima, a posebno su hvaljeni serumi s hijaluronom, no ako govorimo o glavnoj zvijezdi među njenim proizvodima, to je bez sumnje revolucionarna krema MC1. I ne, ovdje riječ "revolucionarna" ne stoji tek tak, budući da se zaista radi o jedinstvenom proizvodu koji nema konkurencije.

Otkrijte omiljeni celebrity brend koji mijenja budućnost kozmetike (фото 1)

Ovu je kremu proslavila Kim Kardashian, a posebna je zbog toga što je doslovno pomiješana s vašom krvi. Zvuči pomalo morbidno, no na internetu nećete pronaći niti jednu osobu koja je ovo probala, a da nije ostala potpuno ekstatična oko rezultata. Ključ je u tome što proteini iz krvi imaju moć zacjeljivanja kože, pa vas ova krema tako rješava bora, akni i proširenih pora. No, da biste došli do ove čudotvorne kreme, doktoricu Sturm ćete morati posjetiti u klinici u Njemačkoj, te za to izdvojiti 950 dolara. Ako vas je cijela priča zaintrigirala, više možete doznati ovdje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više