Traži

Otkrijte sjajan brend šminke koji vam doslovno laska

Otkrijte sjajan brend šminke koji vam doslovno laska

O čemu se točno radi?

Tekst: E.G.


Fotografija: PR,
Buro247.ua

"RealHer" je novi kozmetički brend iz Kalifornije koji za cilj ima poticati žene da se osjećaju dobro u svome tijelu, i to putem osnažujućih poruka koje se nalaze na pakiranjima svih njihovih proizvoda

U svijetu u kojem nas mediji u kombinaciji s kozmetičkom industrijom stalno podsjećaju kako bismo mogle biti još malo ljepše, još njegovanije i još bolje našminkane, pravo je osvježenje vidjeti da neki razmišljaju drugačije. Brend "RealHer" se prvenstveno bavi proizvodnjom šminke, a ističe se svojom poslovnom filozofijom. Naime, čelnici brenda od samih početaka ističu kako žele poticati individualnost kod žena, kao i unutarnji osjećaj zadovoljstva, neovisno o našim potencijalnim tjelesnim nesavršenostima.

Iz tog su razloga na svim njihovi proizvodima otisnuti osnažujući citati poput "Zaslužujem samo najbolje" ili "Uspjet ću". "RealHer" se ponosi svojim feminističkim načelima, a posebno je zanimljivo primijetiti kako je osnivač muškarac. Bill Xiang je rekao kako se sve promijenilo rođenjem njegove kćeri, za koju je htio stvoriti bolji i pravedniji svijet, korak po korak. Smatra da je filantropija obaveza svih nas, pa poslovanje tvrtke vodi u tom smjeru. Svi su proizvodi napravljeni od prirodnih sastojaka, a više o svemu možete doznati ovdje.

Otkrijte sjajan brend šminke koji vam doslovno laska (фото 1)

Otkrijte sjajan brend šminke koji vam doslovno laska (фото 2)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor