Search

Ovaj je beauty brend prisutan na feedu svake it Instagram djevojke

Ovaj je beauty brend prisutan na feedu svake it Instagram djevojke

Jeste li već čuli za Nécessaire?

Tekst: E.G.

Image: PR,
Instagram

Ni najveći beauty entuzijasti se više ne pokušavaju zavarati onom da mogu popratiti sve novitete, testirati svaki serum ili losion koji im se učini zanimljivim ili uopće čuti za sve brendove koji stvore određeni buzz. Umjesto toga, svatko nastoji pratiti događanja u nekoj užoj niši koja ga najviše zanima, dok se dodatno istražuju tek novi brendovi koji su toliko sveprisutni da ih ne možete ne primijetiti. Jedan od posljednjih brendova s kojim nam se to dogodilo jest američki Nécessaire. Pratite li na Instagramu neku od it djevojaka, beauty influencera ili pak beauty urednika, velike su šanse da ste i vi naišli na njihove proizvode.

S obzirom na to da dsmo ih stalno viđali, a onda čitali i samo riječi hvale, odlučili smo doznati više o njihovoj filozofiji i konkretnim proizvodima. Za početak, svojim kupcima žele poslati nekoliko jasnih poruka o svojim principima; opsesivno se brinu o sastojcima koje stavljaju u svoje proizvode, uvijek poštuju clean beauty načela, posluju prema načelu održivosti i ekološke osviještenosti, a u konačnici naglašavaju i da su njihovi proizvodi namijenjeni apsolutno svim ljudima, neovisno o dobu, spolu ili rasi.

 

Ovaj se brend od ostalih možda i najviše razlikuje prema tome što u svojoj ponudi ima isključivo proizvode namijenjene njezi tijela. Njihova je misija, zapravo, vrlo jednostavna. Umjesto da nam proizvodi poput gela za tuširanje ili mlijeka za tijelo budu tek nešto usputno o čemu ne razmišljamo dulje od nekoliko sekundi i kupujemo što god nam se nađe pod rukom (ili na akciji). S obzirom na to da ih koristimo na dnevnoj bazi, baš bismo zato trebali voditi računa o tome da su dobri za našu kožu i da, zašto ne, kupku kod kuće pretvore u svojevrsno spa iskustvo. Trenutno nude pet proizvoda; eksofolijant, serum, losion, kupku, ali i jedan pomalo neočekivani, lubrikant naziva Sex Gel koji uživa posebnu popularnost. Cijene proizvoda kreću se između 25 i 45 američkih dolara.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više