Search

Ove blagdane podarite si luksuz iz čarobnih bočica

Ove blagdane podarite si luksuz iz čarobnih bočica

Novosti iz beauty svijeta

Image: Promo

Za raskošnu mirisnu priču ovaj su put zadužene limitirane edicije parfema koje su kreirale modne kuće Viktor & Rolf i Giorgio Armani

Odabir savršenih poklona za sebe ili naše najdraže ponekad stvara velike nedoumice i teško je izdvojiti one koji bi bili baš idealan par. S beauty poklonima iz luksuzne škrinjice mirisa ili šminke ne možete nikada pogriješiti kada su u pitanju žene, a noviteti na tržištu ne ostavljaju nam mjesta za ravnodušnost. Elegantan poklon nikada ne izlazi iz mode.

Izdvojili smo nekoliko odličnih novih proizvoda iz beauty svijeta, a jedan od njih je YSL Top Secrets Instant moisture glow čarobnjak koji pruža 72-satnu hidrataciju, prikriva nesavršenosti i ističe prirodni sjaj, bilo da se nanosi samostalno, ispod ili preko podloge. Osim što ima iznimno ugodnu teksturu koja trajno hidratizira, vaša koža u sekundi postaje meka poput satena, a make-up izgleda ljepše no ikad. Tajnu skrivenu u elegantnoj crnoj tubi sa zlatnim čepom sada možete nositi i u svojoj torbici. 

Ove blagdane podarite si luksuz iz čarobnih bočica (фото 1)

Za precizno nanošenje šminke u ponudi su i Maestro kistovi iz kozmetičke kuće Giorgio Armani koji se proizvode isključivo u Japanu u skladu s tradicionalnim načinom izrade. Inspirirani tehnikama profesionalnih vizažista, jedanaest četkica i kistova vrhunske kvalitete zadovoljavaju specifične potrebe svakog koraka nanošenja šminke. 

Najslađu mirisnu priču ovaj put posvetili smo limitiranim edicijama poznatih mirisa iz kuće Viktor & Rolf, koji u ponudi ima svoj popularni miris Flowerbomb koji izgleda baš poput pjenušave perle, čiji je miris ultraženstven, cvjetan i eksplozivan. Baš poput milijun ružinih latica podebljanih s pačulijem i slatkom vanilijom. Giorgio Armani također ima svog asa u rukavu u obliku elegantnog novog izdanja mirisa Sì. Miris je ostao nepromijenjen i još uvijek je chic, intenzivan i nježan u isto vrijeme. 

Ove blagdane podarite si luksuz iz čarobnih bočica (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više