Search

Ovo je lista beauty proizvoda koje ćemo ponijeti na godišnji odmor

Ovo je lista beauty proizvoda koje ćemo ponijeti na godišnji odmor

Sve što nam treba za dobar izgled i zdravu kožu

Tekst: Ana Pavić

Dva tjedna sunca i mora imaju svoje benefite, ali i loše strane za kožu lica, tijela i kosu. Odgovarajuća njega tijekom ljetnih mjeseci ključna je za održavanje rezultata koje ste dobili tijekom cijele godine s korištenjem kvalitetnih beauty proizvoda, stoga je nastavite i na godišnjem odmoru. Zaštita od sunca i hidratizacija su dva zlatna pravila kojih se trebate pridržavati i većina žena to dobro zna. Kreme sa zaštitnim faktorom, tekuće emulzije sa SPF, ulja za kosu koja štite od sunca, samo su neki od proizvoda koji će se naći u našoj kozmetičkoj torbici za ljetni odmor.

Za zaštitu od sunca odličan izbor su kapi Sun Drops s potpisom cijenjene doktorice Barbare Sturm. Nakapajte ih u svoju dnevnu kremu (dvije kapi na dlan i pomiješajte s kremom prije izlaska na sunce) i ne morate se brinuti jeste li adekvatno zaštićeni. U ponudi su one sa SPF 30 i SPF 50. Lierac ima odličnu liniju Sunissime u kojoj ćete pronaći toniranu emulziju za lice sa SPF 50. Daje zdrav sjaj licu, zamjenjuje puder i što je najvažnije štiti vas od sunca.

Ako tražite njegu za kosu, ne trebate tražiti dalje od kultnog ulja francuske kuće Leonor Greyl koji su prije nekih godinu dana stigli na naše tržište. Ulje divno miriše, u potpunosti je organsko i nakon apliciranje ostavlja mekanu kosu koju lako možete raščešljati. Za hidratizaciju tijela i mekanu kožu, svakako probajte bogate uljne kupke brenda Jo Malone London koje hrane isušenu kožu tijela. Za večernju njegu obavezno koristite hijaluronske serume ili boostere i hidratantne maske kako bi vam lice ostalo svježe nakon dana provedenog na plaži. Novexpert ima fantastičan booster s hijaluronom koji je potpuno prirodan i ne sadrži nikakve kemikalije. Nakon njega možete nanijeti Drink Up masku brenda Origins koja ima ugodan miris i daje instantan učinak hidratizacije. Lako se upija te je možete koristiti i kao zamjenu za noćnu kremu. U galeriji pogledajte koje proizvode volimo za ljetni odmor.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više