Search

Ovo su vizažisti koji se kriju iza najljepših holivudskih lookova i od kojih stalno možete učiti

Ovo su vizažisti koji se kriju iza najljepših holivudskih lookova i od kojih stalno možete učiti

Pronađite ih na društvenim mrežama

Tekst: E.G.


Image: Instagram

Instagram je već odavno postao platforma koja mnogima služi kao poslovni portfolio, a oni zaposleni u beauty sektoru u tome možda čak i prednjače. Ne postoji reklama koja se može mjeriti s Instagram postom koji će vidjeti i lajkati milijuni vjernih pratitelja, pa brendovi, ali i sami vizažisti, to višestruko koriste. Ipak, Instagram ima i svoju drugu, uvjetno rečeno, neviniju stranu, pa ga možete koristiti tek za inspiraciju u određenim trenutcima. Za slučaj da vas zanima makeup, već ste vrlo vjerojatno formirali svoju listu pojedinaca koje pratite, baš kao i mi. Ako ste propustili neko od zvučnih imena ili jednostavno tek ulazite u taj svijet, u nastavku pogledajte na koje to Instagram profile trebate posebno obratiti pažnju!

Pat McGrath

Uvijek je dobro početi s klasicima, a Pat McGrath predstavlja pravu instituciju kad je riječ o makeupu. Vogue ju je jednom prilikom proglasio najvažnijim živućim makeup artistom, i doslovno ne postoji zvučno celebrity ime s kojima ona nije radila. Također, lansirala je i mega uspješnu kolekciju makeupa sa svojim potpisom, a nama se posebno sviđaju mat ruževi u jarkim bojama. 

Hung Vanngo

Svakih se nekoliko mjeseci pojavi neki novi beauty trend o kojem svi pričaju, a više puta nego što se možemo sjetiti je za njega bio odgovoran upravo Hung Vanngo. Potpuno je autentičan, nevjerojatno kreativan i svoj, zbog čega ga često angažiraju imena poput Selene Gomez, Gigi Hadid, Katy Perry, Cindy Crawford i brojni drugi.

Lisa Eldridge

Društvene mreže su od mnogih napravili prenašminkane klonove koji makeup moraju skidati s desetak različitih proizvoda. Ako vam takvo što nije ni otprilike privlačno, uputite se na profil Lise Eldridge. Ondje ćete pronaći prozračne lookove i savjete za efekt zdrave i svježe kože, baš kao i mnoštvo malih trikova velikih majstora. 

Patrick Ta

Još jedno trending ime u makeup svijetu. Radio je s osobama kao što su Rosie Huntington-Whitely, Olivia Munn i Emily Ratajkowski, a i mi upravo najviše volimo vidjeti njegove glamurozne, ali nikad prenapadne lookove za crveni tepih. 

Sir John

Najpoznatiji je kao čovjek koji je odgovoran za sve one prekrasne beauty transformacije jedne i jedine Beyoncé, pa stoga nimalo ne čudi što je jedan od najtraženijih makeup artista Hollywooda. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više