Search

Pantone objavio boju godine za 2019., a mi smo odabrali beauty proizvode u sličnim nijansama!

Pantone objavio boju godine za 2019., a mi smo odabrali beauty proizvode u sličnim nijansama!

16-1546 Living Coral

Tekst: E.G.


Image: Buro247.ru,
PR

Tvrtka Pantone ni ove godine nije razočarala sve one koji su nestrpljivo čekali objavu o boji koja će obilježiti godinu pred nama. Podsjetimo, 2017. godina je prošla u znaku svijetlo zelene nijanse Greenery, 2018. u znaku Ultra Violet, dok će 2019., ako je suditi prema njihovim predviđanjima, obilovati koraljnim uzorcima. Naime, upravo je boja naziva 16-1546 Living Coral odabrana za boju godine, i vrlo je realno očekivati da je ćemo je viđati i u interijerima, i u modnim kolekcijama, i u kozmetičkim torbicama. Upravo smo iz tog razloga odmah odlučili izdvojiti nekoliko proizvoda u istoj ili vrlo sličnoj nijansi, a koji su dokazano kvalitetni i koji će lako upotpuniti vašu makeup rutinu.

YSL Rouge Pur Couture

Riječ o ružu u nijansi Corail Urbain (51), koji je gotovo identičan boji koju je odabrao Pantone, samo što djeluje kao da je blago razrijeđena. Lako se nanosi, fine je kremaste strukture, a na usnama pruža blago sjajni završetak.

Pantone objavio boju godine za 2019., a mi smo odabrali beauty proizvode u sličnim nijansama! (фото 1)

MAC Eyeshadow

Sjenilo koje se krije pod nijansom Suspiciously Sweet donosi lijepu koraljnu nijansu koju, osim na kapke, volimo nanositi i na obraze umjesto rumenila, budući da funkcionira jednako dobra.

Pantone objavio boju godine za 2019., a mi smo odabrali beauty proizvode u sličnim nijansama! (фото 2)

Smashbox Lipstick Be Legendary

U širokoj paleti ruževa ovog brenda možete pronaći čak 11 različitih koraljnih nijansi. Neke više podsjećaju na crvenu boju, druge na jarko narančastu, a ruž koji najviše nalikuje Pantoneovoj koraljnoj nijansi se krije pod nazivom Pinch Me.

Pantone objavio boju godine za 2019., a mi smo odabrali beauty proizvode u sličnim nijansama! (фото 3)

Make Up For Ever Waterproof Pencil Shadows

Ova sjenila u olovci su toliko pouzdana da će bez problema podnijeti i snažnije trljanje očiju. Mogu se koristiti i kao eyeliner u boji ili pak olovka za oči, ali najbolje će rezultate dati ako se koristi upravo kao sjenilo. Tražite li najljepšu koraljnu opciju, odaberite nijansu D-70.

Pantone objavio boju godine za 2019., a mi smo odabrali beauty proizvode u sličnim nijansama! (фото 4)

Urban Decay Shadows

U liniji monokromatskih sjenila, Urban Decay je predstavio njih čak 69, i to mahom različitih struktura. Nijansa naziva Freelove odgovara Pantoneovom izboru, a vrijedi spomenuti i kako njena mat tekstura i visoki stupanj pigmentiranosti čine ovaj proizvod odličnom bazom za kombinaciju s drugim sjenilima, ili tek za stvaranje dodatnog naglaska. 

Pantone objavio boju godine za 2019., a mi smo odabrali beauty proizvode u sličnim nijansama! (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više