Search

Predmet žudnje: Biologique Recherche Crème ADN Métamorphique

Predmet žudnje: Biologique Recherche Crème ADN Métamorphique

Tekst: BURO.

S godinama se pojavljuju bore i koža opušta, što dovodi do gubitka vo- lumena lica. Pod utjecajem gravitacije, masnoća na licu teži spuštati se niz lice ili atrofirati: jagodice se opuštaju, obrazi udubljuju, nazolabijalni nabori postaju sve izraženiji i može se stvoriti podvoljak, što lomi oval lica. Struktura crta lica tako je obrnuta: najšire područje postaje donji dio lica. To je izravna posljedica usporavanja sinteze esencijalnih sastavnica kože (hijaluronska kiselina, elastin, kolagen) koje koži osiguravaju čvrstoću. Sve ove strukturne promjene doprinose ptozi.

Osim nepovratnog procesa starenja, mnogi unutarnji i vanjski čimbenici potiču pojavu opuštanja kože, poput pušenja, onečišćenja i izloženosti UV zrakama. Ovi vanjski čimbenici, svojstveni načinu života pojedinih ljudi, izvori su oksidativnog stresa. To se događa kada se u tijelu stvaraju mole­ kule poznate kao «slobodni radikali» i napadaju strukturu stanica, ošte­ ćujući njihov DNK lanac. Kad je struktura oslabljena, a razina kolagena i elastina smanjena, starenje kože se ubrzava i pojavljuje se opuštanje kože.

Predmet žudnje: Biologique Recherche Crème ADN Métamorphique (фото 1)

Dvije legendarne kreme za učvršćivanje koje je stvorio Biologique Recherche, Crème AND Elastine Marine Collagène Marin i Crème Métamorphique, spojene su u jednu, što kao rezultat stvara jedinstveni tretman za učvršćivanje, Crème ADN Métamorphique, koja se bori protiv opuštenosti i ptoze kože. Njezini aktivni sastojci potiču sintezu glavnih sastavnica izvanstaničnog matriksa (kolagena, elastina i hijaluronske kiseline) kako bi se koža ponovo učvrstila i ojačala njezina arhitektura. Tako djeluje protiv gravitacijske sile, vraćajući sklad volumenu lica te restrukturirajući oval lica, čije su prirodne konture ponovo definirane i uravnotežene. Učvršćujući aktivni sastojci ove kreme zajedno djeluju na poboljšanju biomehaničkih svojstva kože i vraćaju joj elastičnost i čvrstoću. Osim toga, zatežuće djelovanje stvara istinski učinak liftinga, a crte lica postaju čvršće; dugoročno, koža je zategnuta i popunjena, a bore i borice su zaglađene.

Naposljetku, Crème ADN Métamorphique štiti epidermu od starenja kože kombinacijom aktivnih sasto­ jaka čiji je cilj zaštita DNK stanica od štetnih utjecaja stresa iz okoliša. Preporučuje se za trenutna stanja opuštene kože© kojima nedostaje strukture i volumena.

4 PRAVCA DJELOVANJA

Antigravitacijsko djelovanje

Ekstrakt sjemenki trputca, jača duboku arhitekturu kože i obnavlja površinske vo­ lumene kože oštećene starenjem te potiče sintezu hijaluronske kiseline za popunja­ vanje kože. Volumen lica je uravnoteženiji, oval je preoblikovan, a koža je čvršća.

Ekstrakt božura bori se protiv preranog starenja kože reguliranjem i kontroliranjem stanične komunikacije te pomaže očuva­ nju adipocita, čime se povećava debljina i gustoća kože što obnavlja volumen lica.

Zatežuće djelovanje

Ekstrakt manioke, poboljšava mikro površinu kože, značajnijim podizanjem i poboljšavanjem izgleda bora te pritom povlači obraze prema gore čime se remo­ deliraju konture lica.

Morski egzopolisaharid iz Iroiskog mora, što ga izlučuju planktonski mikro­ organizmi, potiče sintezu kolagena i elastina za poboljšanje čvrstoće i elastič­ nosti kože. Također zatežuće djeluje na mrežu kolagenskih vlakana za dugotrajan učinak liftinga. Koža je glađa, a bore ispunjene.

Predmet žudnje: Biologique Recherche Crème ADN Métamorphique (фото 2)

Učvršćujuće djelovanje

Ekstrakt raži, doprinosi učvršćivanju i zaglađivanju kožnog tkiva, zatezanju kože i povećanju njenog tonusa. Zateže vlakna­ stu mrežu, čime se koži vraća «zaoblje­ nost». Dugotrajan učinak učvršćivanja.

Ekstrakt goji bobica, revitalizira matične stanice. Koža je učvršćena, što za rezultat ima smanjenje pojave bora i opuštanja kože. Oval lica zaštićen je i redefiniran.

Ekstrakt smilja, regenerira strukturu kolagenskih vlakana i poboljšava gustoću dermalnog matriksa. Koži se vraća čvr­ stoća i tonus, smanjujući opuštanje lica i izgled bora. Konture lica su redefinirane i poboljšane.

Djelovanje na zaštiti DNK

Antioksidacijski tripeptid, sintetički je pep­ tid koji štiti i ispravlja modificiranu DNK

i ima foto­zaštitni učinak na keratinocite i dermalne fibroblaste. Štiti stanice kože od razgradnje DNK koju uzrokuju UV zrake te jača sposobnost sustava za popravak DNK. Sveobuhvatni zaštitni aktivni sasto­ jak koji minimizira učinke unutarnjeg i vanjskog starenja.

Ekstrakt smitsonita, pruža učinkovitu zašti­ tu staničnoj DNK te na taj način dubinski štiti kožu od stresa iz okoliša. Također inhibira glikaciju. Tako koža zadržava svu svoju gipkost i čvrstoću.

PREDNOSTI

Crème ADN Métamorphique izniman je tretman za učvršćivanje koji nudi brojne prednosti:

  • poboljšava gustoću kože
  • jača duboku arhitekturu kože
  • smanjuje ptozu lica
  • podiže i zateže konture lica
  • uravnotežuje volumen lica
  • restrukturira oval lica
  • redefinira crte lica

PREPORUKE ZA UPOTREBU

Nanesite ujutro i/ili navečer na očišćenu kožu. Nježno masirajte lice, vrat i dekolte do potpunog upijanja.

Maloprodajna veličina:

Staklenka od 50 ml

Related articles

Buro 24/7 Selection

više