Search

Predmet žudnje: Biologique Recherche tonirani serum koji savršeno ujednačava ten i njeguje kožu

Predmet žudnje: Biologique Recherche tonirani serum koji savršeno ujednačava ten i njeguje kožu

Jedva čekamo isprobati!

Tekst: M.M.


Image: Promo

Na veliko oduševljenje poklonica kultnog Biologique Recherchea, ovaj francuski dermokozmetički brend je, nakon tri godine istraživanja i testiranja predstavio Sérum de Teint, svoj prvi tonirani serum za njegu kože koji objedinjuje savršenu kombinaciju učinkovitosti njege i idealne prilagođenosti tenu. Ovaj kozmetički hit u nastajanju ujednačava kožu pružajući prirodnu pokrivenost,  istovremeno koži omogućujući da diše. Zahvaljujući svom dugotrajnom hidracijskom djelovanju, epidermi pruža ugodan osjećaj tijekom cijelog dana, a kao rezultat toga, ten postaje blistaviji i zrači "zdravim sjajem".

Predmet žudnje: Biologique Recherche tonirani serum koji savršeno ujednačava ten i njeguje kožu (фото 1)

Sérum de Teint dolazi u pet različitih nijansi, a svaka sadrži preciznu kombinaciju pigmenata čime se stvara idealna toniranost za svaki ten kože. S pet različitih nijansi, klijenti mogu odabrati pravi proizvod prilagođen godišnjem dobu i promjenama njihovog tena. Štoviše, djelovanje seruma usmjereno je na tri glavna problema koja se odnose na zaštitu kože: popravlja oštećenja uzrokovana onečišćenjem kojem nas izlaže naš način života, hidrira kožu kako bi ona maksimalno očuvala svoju funkciju barijere i ujednačava ten i pruža dugotrajnost za optimalni rezultat.

Aktivni sastojci za fotozaštitu i protiv onečišćenja pomoći će stvaranju "štita" na površini kože od čestica gradskog zagađenja i slobodnih radikala izazvanih sunčevim zračenjem, a koža je trajno hidrirana i zaštićena od štetnih vanjskih čimbenika.

Predmet žudnje: Biologique Recherche tonirani serum koji savršeno ujednačava ten i njeguje kožu (фото 2)

Zahvaljujući svojim brojnim aktivnim sastojcima, Sérums de Teint učinkovito djeluju protiv onečišćenja i na ujednačavanju tena: tu su ekstrakt cvjetova leptirovog grma, polisaharid protiv onečišćenja na koži stvara barijeru koja je štiti od tri vrste onečišćenja, atmosferskog, UV i kućnog (kemikalije). Ulje sjemenki indijske smokve brine se za hidrataciju, a zahvaljujući filmogenim sastojcima koji djeluju na površini epiderme jačanjem hidrolipidnog filma, ograničava se isparavanje vode, a da koža pritom može nesmetano disati. Filmogeno sredstvo ispunjava mikropukotine koje nastaju između stanica u površinskim slojevima epiderme i pomaže u postizanju glatkog i ujednačenog tena.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više