Traži

Predmet žudnje: Chanel Chance Eau Tendre

Predmet žudnje: Chanel Chance Eau Tendre

Najnježnija od svih Chance interpretacija

Urednik: BURO.


Fotografija: PR

Chanel je 2002. godine predstavio Chance, cvjetni miris veselih osobina. U iznenađujućoj bočici, sasvim okrugloj. S imenom koje je gotovo savršen anagram od CHANEL, mig na dugu povijesti između Kuće Chanel i sreće. "Sreća je način postojanja", govorila je Gabrielle Chanel, koja je u svoju sretnu zvijezdu vjerovala koliko ju je i njegovala. S povjerenjem i odlučnošću, Mademoiselle je cijelog života izazivala tu sreću koja ju je poticala da uvijek ide naprijed. Vrebajući sve znakove koji su obilježavali njezin put, zaljubljena u slučajne susrete i sve neočekivano, nasmiješila se sreći, i sreća joj se uzvratila osmijehom. Još i danas, Chanel vjeruje kako sreća ne ovisi o slučaju. Ona je stanje duha. Izbor koji se treba donositi svakog trenutka. Stav. Optimističan? Očito. Smion? Neizbježno! Jer ne radi se o tome da imamo sreće, nego da se usudimo uloviti je kad nam se ona ukaže. Chance kao mirisni izraz tog načina postojanja, dostupan je u četiri varijacije. Četiri ženska mirisa prepoznatljivih osobnosti, ali koje ujedinjuje isti onaj vedar, radostan i blistavi duh. Neposredni i neodoljivi šarm, kojemu je jasmin, koji se provlači kroz sve mirise Chance poput mirisnog potpisa. Budući da svaki dan nudi novu priliku da ulovimo sreću, linija Chance predlaže ženama da mirise nose svaki dan kao ono što im donosi sreću.

Chance izvorni miris, oko jasminovog srca usklađuje iznenađujući kontrast između svježe eksplozije ružičastog papra i agruma te bogate drvenaste baze s chypre pačulijem. Vedar i iskričav, Chance Eau Fraîche pojačava pikantnije naglaske cedrata kojima obasjava srce jasmina, a potom na koži postupno ostavlja elegantnu vibrantnu drvenastu notu. Posve nježan, Chance Eau Tendre svoje jasminovo srce priljubljuje oblaku kremastih, mošusnih nota s malo oštrine u blago voćnom skladu grejpa i dunje. Chance Eau Vive pršti na koži poput eksplozije energije. Iznenađujuća gorčina sklada grejpa i crvene naranče uvodi cedreno-irisni sklad koji je oslonac srcu od jasmina.

U 2019. Chanel otkriva novu interpretaciju mirisa Chance Eau Tendre kao eau de parfum. S Chance Eau Tendre eau de parfum, kreator mirisa Olivier Polge, u suradnji s Laboratorijem za kreacije i razvoj mirisa Chanel reinterpretira cvjetno-voćni potpis. Intenzivnija i obuhvatnija, ova varijacija izražava blistavu i samouvjerenu ženstvenost. Njegovo cvjetno srce naglašava punoću apsoluta egzotičnog jasmina, obogaćenu esencijom ruže koja zrači blagom svjetlinom u središtu kompozicije. Ženstvenija nego ikada ranije, ova cvjetna ravnoteža ovijena je u mekoći nota bijelog mošusa, koje stvaraju efekt čistoće i pamuka. Već otpočetka obasjan oštrim vihorom sklada grejpa-dunje, Chance Eau Tendre eau de parfum donosi osjećaj beskrajne nježnosti. Nježna i puna poezije, ova nova kompozicija podsjeća na ženu kojoj njena unutarnja nježnost, radost i sjaj pružaju trenutačni šarm. U ovoj prilici, okrugla bočica zlatnog vrata dobiva srebrnastu nijansu na kapici u obliku igraće kocke.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više