Search

Predmet žudnje: Mirisna kolekcija s lavandom parfemske kuće Jo Malone

Predmet žudnje: Mirisna kolekcija s lavandom parfemske kuće Jo Malone

Podsjeća na ljeto

Urednik: D.D.


Image: PR

Britanski brend Jo Malone London za proljeće je predstavio novu limitiranu kolekciju inspiriranu lavandom pod nazivom Lavenderland, u kojoj se nalaze tri bezvremenska mirisa, a svaki od njih svaki od njih pruža drugačiju, potpuno svježu interpretaciju ikoničnog mirisnog sastojka - engleske lavande. Jedan je upečatljivo aromatičan, drugi svjež s hladnom drvenastom notom, a treći s naglašenom nježno cvjetnom notom. Osim tri limitirana mirisa za žene i muškarce,  kolekcija se sastoji i od dva proizvoda iz Home programa.

Predmet žudnje: Mirisna kolekcija s lavandom parfemske kuće Jo Malone (фото 1)

Mirisi su pakirani u bočice veličine 30 mililitara prepoznatljivog oblika, a Lavender & Coriander pripada aromatičnoj fougere kategoriji mirisa - . note engleske lavande smještene u mirisnom biljnom vrtu pojačane su upečatljivim korijanderom. Silver Birch & Lavender, pripada fougere drvenastoj mirisnoj kategoriji, a donosi viziju jutarnjeg svjetla dok obasipa raskošan vrt uokviren stablima breze. Hrskava, ledena svježina presijeca prepoznatljivi miris lavande uz svježinu grejpa. Treći miris Wisteria & Lavender je cvjetno aromatična kombinacija engleske lavande koja se isprepliće sa slatkoćom glicinije koja na fasadama engleskih kuća daje prepoznatljivi ljubičasti okvir.

Predmet žudnje: Mirisna kolekcija s lavandom parfemske kuće Jo Malone (фото 2)

U kolekciji se nalaze i sprej za jastuk Lavender & Musk Pillow Mist te mirisni difuzer Home Diffuser koji su idealni za kreiranje opuštajućeg ugođaja u vašem domu prije spavanja. "U parfemskoj industriji najčešće se koristi francuska lavanda. To je tako prepoznatljiv, popularan miris, pa smo ga htjeli istražiti na načine na koje još nije istražen. Zato smo uzeli englesku lavandu i upotpunili je s tri različita sastojka, čime je svaki miris otišao u potpuno drugačijem smjeru, a dobio je i Jo Malone London zaokret", izjavila je Celine Roux, globalna direktorica mirisa britanskog brenda. Sve se kreacije iz limitirane kolekcije mogu kombinirati s postojećim mirisima iz rafinirane palete brenda.

Leave a comment

više