Search

Predmet žudnje: novi eliksir za lice Fluide VIP O2 s potpisom Biologique Recherche

Predmet žudnje: novi eliksir za lice Fluide VIP O2 s potpisom Biologique Recherche

Predstavljena čitava nova paleta VIP O2 proizvoda

Urednik: D.D.


Image: PR

Kod nas se u redakciji često raspravlja o novim beauty proizvodima, a jedino u čemu smo sve složne i čije proizvode koristimo pobožno već godinama su oni s potpisom francuske kuće Biologique Recherche. Moramo priznati da su nas stoga razveselile vijesti da je jedna od naših omiljenih paleta proizvoda VIP O2 obnovljena. Nakon dugogodišnjeg istraživanja, klasični Biologique Recherche oksigenirajući kompleks, koji je izvorno kreirao osnivač Yvan Allouche, preformuliran je sa staničnom platformom kako bi se poboljšala funkcija hidracijske barijere kože i u kojoj će svaki proizvod imati specifično ciljano djelovanje za svaku upotrebu tijekom tretmana - a ta se djelovanja sastoje od čišćenja, detoksikacije i zaštite.

Predmet žudnje: novi eliksir za lice Fluide VIP O2 s potpisom Biologique Recherche (фото 1)

Paleta već posjeduje oksigenirajući kompleks, i sve su njezine formule jedinstveno oblikovane, s pomno odabranim sastojcima tako da su najprikladniji za svaku fazu tretmana. Aktivni sastojci u kompleksu oksigenacije povećavaju stanično disanje i obnavljaju kožu. Formuli je u nekim proizvodima dodan ekstrakt kvasca te zahvaljujući prisutnosti vitamina B, ekstrakt pomaže očuvanju općeg stanja kože, i kožu čini čvršćom i glađom, a time je Biologique Recherche paleta VIP O2 postala najbolje je oružje protiv onečišćenja.

Nova paleta VIP O2 proizvoda

Čitava linije preporučuje se za uvela i siva trenutna stanja kože, a mi smo kao jedan od novih proizvoda koje želimo isprobati izdvojili Fluide VIP O2 - eliksir za lice za oksigenaciju i protiv onečišćenja. S obzirom na to da je riječ o pravom štitu protiv onečišćenja eliksir je potrebno nanijeti na kraju tretmana kako bi se koža zaštitila od čestičnih tvari svakodnevnog onečišćenja, a njegova će jedinstvena formula, bogata antioksidansnim aktivnim sastojcima, štititi kožu od unutarstaničnog oksidativnog stresa. Ovaj trenutačni booster smanjit će znakove umora, obasjati ten te kožu učiniti svjetlijom i vidljivo lijepom. Istinski booster blistavosti koji ujednačava ten preformuliran je zbog spajanja ekskluzivnog oksigenacijskog kompleksa Biologique Recherche s platformom protiv onečišćenja. Samo nekoliko kapi ovog seruma s listom bijelog čaja i ekstraktom oraha, koji će pomoći smanjiti mrlje na koži uzrokovane agresijom štetnih okolišnih čimbenika, ujutro i/ili navečer doprinijet će blistavosti, svježini i vitalnosti kože lice i dekolte te spriječiti prijevremeno starenje kože. Dostupan je u staklenoj bočici od 8 ml i bočici s pumpicom od 30 ml.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više