Search

Predmet žudnje: Neodoljiva maskara koja potiče rast trepavica i nježna je prema osjetljivim očima

Predmet žudnje: Neodoljiva maskara koja potiče rast trepavica i nježna je prema osjetljivim očima

A aplikator inovativnog 4D dizajna obuhvaća baš svaku trepavicu i tako osigurava i do 100 posto veći volumen

Tekst: BURO.


Image: Promo

Bez sjenila se može, bez higlightera isto, a i, ruku na srce, ni olovka za obrve nije od presudne važnosti. Međutim, postoji jedan proizvod bez kojeg se, složit će se većina, ne može, a radi se o - maskari. Neovisno o tome nanosite li ju u potez, dva ili pak precizno mažete desetke slojeva za maksimalan volumen, bez maskare rijetko koja žena može zamisliti dan jer ona pomaže uokviriti lice, otvoriti oči, a i podiže samopouzdanje.

Upravo zato, većina nas u vječnoj je potrazi za idealnim proizvodom koji zadovoljava sve naše potrebe, a nova Diego Dalla Palma My Toy Boy maskara koja zahvaljujući inovativnom aplikatoru 4D šiljatog dizajna savršeno obavija svaku trepavicu te u samo jednom potezu osigurava 100 posto više volumena i duljine te 90 posto definicije.

Predmet žudnje: Neodoljiva maskara koja potiče rast trepavica i nježna je prema osjetljivim očima (фото 1)

Četkica najveće maskare na tržištu (dugačka je čak 17 centimetara) izrađena je od mekanog hipoalergenskog silikona bez lateksa, a intenzivno crna formula je oftalmološki testirana što My Toy Boy čini i idealnim izborom za sve one kojima konvencionalne maskare nadražuju oči.

Također, zahvaljujući inovativnoj formuli obogaćenoj Supersplash CPX kompleksom, My Toy Boy potiče rast trepavicate ih u samo 30 dana čini duljima (šest posto), debljima (sedam posto veći volumen) i otpornijima. Za to su zaslužna dva supersnažna aktivna sastojka: Biotinyl-GHK vitamin matrikina koji stimulira proliferaciju keratinocita korijena trepavica i osnažuje ga, smanjuje opadanje trepavica i znatno učvršćuje njihovu poziciju te pantenol - provitamin B5 - koji pomaže reparaciju oštećenih trepavica.

Predmet žudnje: Neodoljiva maskara koja potiče rast trepavica i nježna je prema osjetljivim očima (фото 2)

Što se još nalazi u formuli?

Sastojci koji rade film i obavijaju trepavice prirodnim gelom (dobiveni iz senegalske akacije), koji pospješuju otpornost i postojanost, reducirajući nastajanje mrlja i preslikavanje teksture maskare na kapke. Kombinacija prirodnih voskova (riža, carnauba i cassia cvijet): gusta tekstura koja pruža senzacionalan volumen u trenu. Intenzivni crni pigmenti za intanzivan pogled zahvaljujući ekstra crnim trepavicama.

Sasvim dovoljno razloga da se Diego dalla Palma My Toy Boy nađe na našem popisu želja za ispod bora!

Leave a comment

više