Traži

Predmet žudnje: Neodoljiva maskara koja potiče rast trepavica i nježna je prema osjetljivim očima

Predmet žudnje: Neodoljiva maskara koja potiče rast trepavica i nježna je prema osjetljivim očima

A aplikator inovativnog 4D dizajna obuhvaća baš svaku trepavicu i tako osigurava i do 100 posto veći volumen

Tekst: BURO.


Fotografija: Promo

Bez sjenila se može, bez higlightera isto, a i, ruku na srce, ni olovka za obrve nije od presudne važnosti. Međutim, postoji jedan proizvod bez kojeg se, složit će se većina, ne može, a radi se o - maskari. Neovisno o tome nanosite li ju u potez, dva ili pak precizno mažete desetke slojeva za maksimalan volumen, bez maskare rijetko koja žena može zamisliti dan jer ona pomaže uokviriti lice, otvoriti oči, a i podiže samopouzdanje.

Upravo zato, većina nas u vječnoj je potrazi za idealnim proizvodom koji zadovoljava sve naše potrebe, a nova Diego Dalla Palma My Toy Boy maskara koja zahvaljujući inovativnom aplikatoru 4D šiljatog dizajna savršeno obavija svaku trepavicu te u samo jednom potezu osigurava 100 posto više volumena i duljine te 90 posto definicije.

Predmet žudnje: Neodoljiva maskara koja potiče rast trepavica i nježna je prema osjetljivim očima (фото 1)

Četkica najveće maskare na tržištu (dugačka je čak 17 centimetara) izrađena je od mekanog hipoalergenskog silikona bez lateksa, a intenzivno crna formula je oftalmološki testirana što My Toy Boy čini i idealnim izborom za sve one kojima konvencionalne maskare nadražuju oči.

Također, zahvaljujući inovativnoj formuli obogaćenoj Supersplash CPX kompleksom, My Toy Boy potiče rast trepavicate ih u samo 30 dana čini duljima (šest posto), debljima (sedam posto veći volumen) i otpornijima. Za to su zaslužna dva supersnažna aktivna sastojka: Biotinyl-GHK vitamin matrikina koji stimulira proliferaciju keratinocita korijena trepavica i osnažuje ga, smanjuje opadanje trepavica i znatno učvršćuje njihovu poziciju te pantenol - provitamin B5 - koji pomaže reparaciju oštećenih trepavica.

Predmet žudnje: Neodoljiva maskara koja potiče rast trepavica i nježna je prema osjetljivim očima (фото 2)

Što se još nalazi u formuli?

Sastojci koji rade film i obavijaju trepavice prirodnim gelom (dobiveni iz senegalske akacije), koji pospješuju otpornost i postojanost, reducirajući nastajanje mrlja i preslikavanje teksture maskare na kapke. Kombinacija prirodnih voskova (riža, carnauba i cassia cvijet): gusta tekstura koja pruža senzacionalan volumen u trenu. Intenzivni crni pigmenti za intanzivan pogled zahvaljujući ekstra crnim trepavicama.

Sasvim dovoljno razloga da se Diego dalla Palma My Toy Boy nađe na našem popisu želja za ispod bora!

Napišite komentar