Search

Predmet žudnje: Tekući ruž savršene crvene nijanse Chanel Rouge Allure Ink Fusion

Predmet žudnje: Tekući ruž savršene crvene nijanse Chanel Rouge Allure Ink Fusion

Nijanse kao stvorene za jesenske mjesece...

Urednik: D.D.


Image: Chanel Press

Brend Chanel prije tri godine osmislio je novi mat efekt i kreirao Rouge Allure Ink, mat tekuću boju za usne, jedinstvenu te vrste - tintu meku poput baršuna, iznimno ugodnu, intenzivne i svijetle boje, koju obožavaju žene diljem svijeta. Savršeno sljubljen s usnama, Rouge Allure Ink na njima je ostavljao svoj elegantan i chic trag te promovirao novi način nošenja ruža za usne. Danas, Chanel pomiče granice izazovnosti mat efekta i boje i predstavlja Rouge Allure Ink Fusion, prvu dugotrajnu ultra mat tekuću boju za usne koja proizvodi trenutačan utisak neizbrisivog šarma.

TRENUTAČNI UTISAK, NEIZBRISIV ŠARM

Izuzetna ugodnost, ultimativna dubina, nepogrešiva postojanost... Rouge Allure Ink Fusion je tekuća boja za usne nove generacije koja se trenutačno stapa s usnama na kojima ostavlja svoj trag i stvara izazovni utisak. Premaz poput druge kože s intenzivnom, ultra mat bojom koja ostaje netaknuta tijekom cijelog dana za osjećaj bestežinske ugodnosti.

Predmet žudnje: Tekući ruž savršene crvene nijanse Chanel Rouge Allure Ink Fusion (фото 1)

Njezina fluidna tekstura, pažljiva mješavina polimera i gela, klizi preko usana poput svilenog, nevjerojatno finog vela, ujedno mekog i otpornog na razmazivanje. Obogaćena mekim uljima, odmah se stapa s usnama bez osjećaja da nosite make-up. Prvi dojmovi mogu vas zavesti. U kremastoj teksturi kriju se neprimjetne matirajuće silikatne mikro-perlice koje u dodiru s usnama proizvode baršunasti učinak. Rezultat je ultra-mat završni rezultat make-upa, doveden do krajnosti,  bez odsutpanja od mekoće ili ugodnosti.

NOVI INTENZITET BOJE

Svaka nijansa otkriva svu svoju snagu na usnama s velikom koncentracijom ultra-finih pigmenata. Da bi sačuvala tu blistavost, formula sadrži antioksidacijsku kombinaciju sapan-drveta i vitamina E. Meke, svilenkaste i zaštićene, usne su ispunjene blistavom, dubokom i intenzivnom bojom.

Predmet žudnje: Tekući ruž savršene crvene nijanse Chanel Rouge Allure Ink Fusion (фото 2)

Vodootporna tekstura savršeno se prilagođava prirodnom micanju usana i pruža nevjerojatno ujednačen završni rezultat, krajnju ugodnost i besprijekornu postojanost tijekom 8 sati. Mat efekt i boja ostaju netaknuti i izražavaju sav svoj intenzitet, iz sata u sat. 12 nijansi za stvaranje snažnog utiska - sofisticiran izbor, širok i raznolik, koji istražuje svaki izraz boje, od najprirodnijeg do najizazovnijeg.

Predmet žudnje: Tekući ruž savršene crvene nijanse Chanel Rouge Allure Ink Fusion (фото 3)

Rouge Allure Ink Fusion predstavlja make-up jedinstvene elegancije i iznimnog intenziteta. Njegova tuba od zamagljenog stakla zatvara se mat crnom kapicom, a aplikator, oblikovan u kući Chanel, ističe se novim oblikom i pjenastim materijalom. Zakrivljeni, izdužen i oštrijeg vrha, precizno prati oblik usana, a pritom ih ne otežava, za meko i ugodno nanošenje.

Leave a comment

više