Search

Predstavljamo ekskluzivan lak za nokte s revije Stelle McCartney

Predstavljamo ekskluzivan lak za nokte s revije Stelle McCartney

Savršena nude nijansa Arm Candy


Image: buro247.com/me

Novi lak za nokte brenda Sally Hansen kreiran za kolekciju Stelle McCartney proljeće/ljeto 2016. slavi prirodnu ljepotu i svježinu kojom se inspirirala i britanska dizajnerica

"Željeli smo da look odražava i nadopunjuje eksploziju boja, energije i pokreta u kolekciji koja će sljedećeg ljeta slaviti istinsku ljepotu u punom prirodnom sjaju, a istovremeno isticati individualnost žene", komentirala je Stella McCartney svoju kolekciju predstavljenu u sklopu pariškog Tjedna mode. U kreiranju looka britanska dizajnerica u pomoć je pozvala brend Sally Hansen koji je za tu prigodu kreirao lijepu ženstvenu nude nijansu Arm Candy.

"Stellina nesvakidašnja i razigrana upotreba boja i miješanje uzoraka traže boju laka za nokte koji će biti suptilan i nježan", komentirala je Madeline Poole, globalna ambasadorica brenda Sally Hansen. Za rekreiranje looka s revije, samo nanesite jedan sloj i spremni ste za izlazak. "Ovo je look koji pristaje svakome, prozračna i suptilna nijansa pristajat će svim tonovima kože i svim oblicima noktiju. Arm Candy tek naglašava prirodan sjaj noktiju", dodala je Poole. 

Predstavljamo ekskluzivan lak za nokte s revije Stelle McCartney (фото 1)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više