Search

Priprema kože za zimu

Priprema kože za zimu

Dobra hidratacija zlata vrijedi

Image: chanel beauty,
ysl beauty,
la roche-posay,
bio oil,
dermalogica,
sisley,
vichy,

Jesen je idealno vrijeme da svojoj koži podarimo dobru pripremu za nadolazeću zimu i na taj način ublažimo utjecaje hladnoće

U posljednje vrijeme sve se više žene odlučuje za njegu svoje kože kombinacijom ulja i odgovarajuće kreme. Kreme imaju nešto što nemaju ulja, i obrnuto. I zato se savršeno nadopunjuju. Teško je odgovoriti na pitanje što je bolje jer to ovisi o tipovima kože i o individualnom osjećaju na koži. Ulja su zahvalna jer se mogu kombinirati s kremama i losionima, i prigodnija su za večernju njegu zbog svakodnevnog nanošenja make-upa kojem bolje pogoduje krema kao podloga. Jedno nam je sigurno svima zajedničko, a to je da ove zime želimo zdravu i njegovanu kožu bez obzira na sve. Izabrali smo nekoliko hidratantnih krema i ulja koja vam mogu ispuniti želje i biti vaši saveznici.

La Roche-Posay hidratantna formula smanjit će osjetljivost kože, a Nikelovo ulje noćurka obnovit će i zadržati vlagu te učiniti vašu kožu baršunasto mekom. Vichyjeva Aqualia Thermal nudi bogatu dinamičnu hidrataciju koja potiče cirkulaciju vode u svim zonama lica, a Chanelova krema osim što hrani suhu i osjetljivu koću, briše sve mrljice s vašeg lica. Dehidrirana koža tražit će kap više kad govorimo o Bio Oilu, ulju koje se uvuklo u sve kupaonice otkako se pojavilo na tržištu. Luksuznu hidrataciju s krastavcima, mineralnim solima i aminokiselinama potpisuje Sisley, a ulje brenda YSL obiluje visokom koncentracijom prirodnih ulja i obnavlja lipide. Za koji god se proizvod odlučili, sukladno vašim potrebama, ove zime vaša koža mora blistati.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više