Search

Probali smo kremu s 3 u 1 djelovanjem koja pomaže u borbi protiv crvenila na licu i rozaceje

Probali smo kremu s 3 u 1 djelovanjem koja pomaže u borbi protiv crvenila na licu i rozaceje

Rosalique krema postiže konkretne rezultate

Tekst: E.G.


Image: PR

Kada odraz u ogledalu pokaže neželjeno crvenilo često uloga šminke postaje skrivanje crvenila umjesto da istakne našu ljepotu. Ova frustrirajuća situacija nije poznata samo nama. Procjena je da oko 415 miljuna ljudi na svijetu pokušava otkloniti simptome crvenila. Osjetljiva koža je lako podložna različitim unutarnjim i vanjskim podražajima. Nagle promjene temperature kod prelaska iz hladnog u toplo i obrnuto, stres, UV zrake, a i neuredne prehrambene navike utječu na pojavu simptoma. Nažalost i upotreba neadekvatne kozmetike umjesto da pomogne može proizvesti suprotan efekt i dodatno nam narušiti samopouzdanje i spriječiti nas da se prepustimo uživanju u trenutku.

Probali smo kremu s 3 u 1 djelovanjem koja pomaže u borbi protiv crvenila na licu i rozaceje (фото 1)

Rosalique krema stvorena je kao jedinstveno rješenje koje pruža zaštitu u borbi s crvenilom. Njemački bio-medicinski zanstvenik Dr. M. Schiele istražujući područje biotehnologije inspirirao je formulaciju s 3u1 djelovanjem koja se pokazala vrlo učinkovitom i kod crvenila i osjetljive kože, te ujedno i podupiranja sposobnosti obnavljanja kože. Baš ta formula omogućava da Rosalique koristite kao korektor, podlogu puderu i aktivnu kozmetiku, koja funkcionira na 3 razine: prekrivanje u trenu, ublažavajuće djelovanje i pružanje dugoročne zaštite. Rosalique krema sadrži zeleno obojane mikro kuglice s pigmentom boje kože koje, kada se nanesu pružaju trenutni efekt prekrivanja. Time koža postaje ujednačena, manje nadražena, a znakovi crvenila drastično smanjeni. Zelena boja koja formira vanjski sloj kuglica dodatno neutralizira crvenilo kože, budući da je zelena idealni neutralizator crvene boje.

Rosalique krema sadrži i SP faktor 25 koji štiti kožu od pogoršanja uzrokovanim UVA i UVB zrakama. Kontinuirana zaštita od štetnih sunčevih zraka dodatno smanjuje iritaciju i crvenilo kože.Dodatno olakšava što korištenje Rosalique kreme ne narušava našu jutarnju rutinu. Prije nanošenja nužno je ujutro temeljito očistiti lice od nečistoća te Rosalique kremu umasirati u kožu i razmazivati dok se ne stopi s vašim tenom. Aktivni dnevni tretman aplicira se direktno na kožu te je dermatološki i klinički testiran, što ga čini sigurnim i prikladnim za korištenje čak i na iznimno osjetljivoj koži. Rosalique se pokazao kao rješenje koje ispunjava potrebe kože za dnevnom zaštitom, zbog čega ju je moguće koristiti kao samostalni tretman te je sigurna za korištenje i na dulje vrijeme. Zato nam je bilo i drago čuti da je široko dostupna u boljim ljekarnama i DM-u.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više