Search

Proizvodi za kosu koje bi svaka žena trebala imati sa sobom ovoga ljeta

Proizvodi za kosu koje bi svaka žena trebala imati sa sobom ovoga ljeta

Za lijepu i njegovanu kosu


Image: PR,
Instagram

Svi znamo da je ljeto vrijeme kada moramo svoju kosu štiti više nego inače. Stoga je sasvim razumno da koristimo najbolje proizvode i da našu uobičajenu rutinu upotpunimo s dodatnim proizvodima koji će našu kosu zaštiti od štetnih utjecaja sunca, vjetra i soli. Osim standardnih proizvoda koje koristimo tijekom cijele godine, a to su šampon, regenerator i maske, upotpunite svoju kozmetičku torbicu s dragocjenim uljima i kremama za kosu koje možete koristiti na svakodnevnoj bazi i tako imati njegovanu kosu za vrijeme ljetnih vrućina. U nastavku vam donosimo proizvode koje biste trebali imati sa sobom ovo ljeto, a sve ih možete nabaviti u Hrvatskoj.

1. Klorane šampon za suho pranje

Proizvodi za kosu koje bi svaka žena trebala imati sa sobom ovoga ljeta (фото 1)

Klorane šamponi za suho pranje kose sadrže prirodne apsorbirajuće čestice koje upijaju masnoću i nečistoće, ostavljajući kosu čistom i elastičnom. Prikladan za sve tipove kose i formuliran je sa zaštitnim zobenim mlijekom, što ga čini prikladnim i za najosjetljivija vlasišta. Kukuruzni i rižin škrob pružaju snažno čišćenje, prirodne apsorbirajuće mikrosfere uklanjaju nečistoće, masnoću i mirise. Bez parabena, sulfata i bojila. 

2. Phytoelixir krema za pročišćavanje i njegu kose

Proizvodi za kosu koje bi svaka žena trebala imati sa sobom ovoga ljeta (фото 2)

Iz Phyta stiže ritual njege koji suhu i jako isušenu kosu vraća u život. Inovativna Phytoelixir linija nadomješta izgubljene lipide u kosi od korijena do vrha dajući joj sjaj, mekoću i elastičnost, a pritom je ne otežavajući. Koristeći snagu biljaka, Phyto je još jednom otkrio dobitnu kombinaciju na prirodnoj bazi: vosak cvijeta narcise ima jednu od najviših koncentracija hranjivih tvari zahvaljujući kojoj kosa trenutno dobiva zaštitni film, ulje makadamije s visokom koncentracijom masnih kiselina, po strukturi sličnih prirodnom sebumu, zaduženo je za dubinsku hidrataciju s dugotrajnim učinkom.

3. Apivita Propoline šampon za učestalo pranje kose

Proizvodi za kosu koje bi svaka žena trebala imati sa sobom ovoga ljeta (фото 3)

Idealan za svakodnevnu upotrebu, prikladan je za cijelu obitelj. Ekskluzivna inovacija: Apivita je u ovom proizvodu zamijenila vodu infuzijom ružmarina u liniji propoline kako bi pojačala antioksidacijsko, antiseptičko i antiiritacijsko djelovanje proizvoda. Kamilica nježno čisti kosu i tjeme, a ekstrakt nevena umiruje tjeme i sprječava iritacije. Ekstrakt meda omekšava i hidratizira kosu, stoga je ovaj proizvod idealan za korištenje za vrijeme ljeta kada svakodnevno peremo svoju kosu.

4. Leonor Greyl ulje za kosu

Proizvodi za kosu koje bi svaka žena trebala imati sa sobom ovoga ljeta (фото 4)

Ovo ulje se zgušnjava, ali samo ispod 25 stupnjeva. Tako da samo možemo zamisliti kakvu neprobojnu barijeru ono ostavlja na našoj kosi kojoj prijete sunce, sol i vjetar. Dovoljna je količina koja odgovara čepu L'Huile de Leonor Greyl kako bi se osigurala zaštita i ljepota kose. Ulijte ga u dlan prije nanošenja na kosu i utrljate nježnim pokretima. 

5. Phytomillesime njega za raščešljavanje

Proizvodi za kosu koje bi svaka žena trebala imati sa sobom ovoga ljeta (фото 5)

Phytomillesime njega za raščešljavanje bez ispiranja štiti i čuva intenzitet boje, ojačava vlakno kose, olakšava češljanje i oblikovanje frizure. Raspršite po opranoj, ručnikom osušenoj kosi cijelom dužinom, od korijena do vrhova. Raščešljajte s lakoćom i stilizirajte kao inače. Ako se primjenjuje na suhu kosu: nanesite na dlanove, protrljajte među rukama i nanesite na kosu. Ne ispirite. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više