Search

Pronašli smo masku za lice koja će vas kroz 90 sekundi uvjeriti da vam ne treba nijedna druga

Pronašli smo masku za lice koja će vas kroz 90 sekundi uvjeriti da vam ne treba nijedna druga

FOREO UFO (UrFutureObsession)

Tekst: E.G.


Image: senja vild

Kad brend FOREO objavi lansiranje novog proizvoda, beauty ovisnici diljem svijeta znaju da to znači samo jedno - mora se što prije saznati o čemu je riječ i doći do proizvoda koji će nesumnjivo dobiti etiketu must havea. I doista, nije ovdje riječ ni o kakvom pretjerivanja. Radi se o tvrtki koja je kvalitetom i inovacijom došla do zavidne reputacije, odnosno do situacije u kojoj vjerni korisnici već unaprijed znaju da od njih mogu očekivati samo najbolje od najboljeg. Davno smo zavoljeli njihove fenomenalne čistače za lice i sonične četkice za zube, a sad je predstavljena i UFO, pametna maska za lice. Stručnjaci iz FOREO-a su ispravno prepoznali ultimativni beauty trend i pametno ga uklopili u svoj proizvod, uz dodatno unapređenje tehnologije i nuđenje još boljih rezultata. O čemu je točno riječ?

Ako imalo pratite beauty tržište, znate da je kozmetika koja dolazi iz Koreje jedna od najtraženijih. Žene diljem svijeta su počele testirati tu slavnu rutinu od cijelog niza koraka, a sve kako bi dobile onaj prepoznatljivi sjaj kože. U toj su se priči posebno istaknule sheet maske za lice, s čijim su se učinkom obične maske koji smo navikli koristiti teško mogli mjeriti. Međutim, koliko god rezultati bili dobri, cijeli proces nanošenja i korištenja na ispravan način nisu bili nimalo jednostavni; trebali ste izdvojiti veću količinu vremena i računati na nered u kupaonici.

Pronašli smo masku za lice koja će vas kroz 90 sekundi uvjeriti da vam ne treba nijedna druga (фото 1)

Upravo ovdje dolazi UFO (UrFutureObsession), kao kombinacija najboljeg od sheet tehnike i moderne beauty tehnologije, i to na vrlo jednostavni i efikasni način. Kako stoji u službenim specifikacijama proizvoda, UFO kombinira čak 6 tehnologija - Hiperinfuziju, T-Sonic pulsacije, krioterapiju i terapiju LED svjetlima (plavo, zeleno i crveno) čime eliminira potrebu za tradicionalnim maskama za lice na koje je potrebno potrošiti i do 20 minuta. Za razliku od tradicionalnih maski i sheet maski čiji su glavni nedostaci loša pokrivenost svih dijelova lica i slabo prodiranje hranjivih sastojaka u kožu, UFO omogućuje ravnomjerno nanošenje na cijelu površinu kože, a T-Sonic pulsacije omogućuju prodiranje svih važnih sastojaka maske duboko u kožu čime koža dobiva tretman ravan onom u kozmetičkim salonima - u svega 90 sekundi!   

Tehnologija hiperinfuzije koristi prirodne reakcije kože na toplinu i hladnoću, kao i prepoznatljive T-Sonic pulsacije kako bi iz svakog tretmana lica izvukla maksimalni učinak. Postupnim zagrijavanjem, termoterapijom, UFO otvara pore kako bi T-Sonic  pulsacije mogle što dublje u kožu ubaciti dragocjene sastojke maske. Krioterapija zatvara pore i zaključava sastojke za još dulje djelovanje te učvršćuje kožu,  čime se smanjuje vidljivost pora i natečenost. Patentirana tehnologija T-Sonic pulsacija pospješuje upijanje aktivnih sastojaka maske i potiče mikrocirkulaciju za blistavi i zdraviji izgled kože, a UFO pruža i snagu klinički dokazane terapije sa tri LED svjetla - crvenim(pomlađuje kožu i potiče stvaranje kolagena), zelenim (izjednačava ten i daje sjaj koži)  i plavim (uništava bakterije koje utječu na stvaranje akni te potiče cirkulaciju krvi), koja bez UV zračenja s lakoćom čine kožu vidljivo mlađom.

Pronašli smo masku za lice koja će vas kroz 90 sekundi uvjeriti da vam ne treba nijedna druga (фото 2) 

Uređaj je dostupan u tri lijepe nijanse: Fuchsia, Petal pink i Mint, a dolazi i u dvije veličine. UFO i UFO mini se razlikuju u tome što potonji nema opciju hlađenja, koja se koristi kod dvije opcija maskica, ali one tek trebaju izaći. Mini varijanta je povoljnija, a na tržište je stavljena kako bi ova profinjena tehnologija bila dostupnija što širem auditoriju. Uz uređaj dobivate jednu masku za dnevnu upotrebu, a dodatno možete kupiti i onu za noćnu. Make My Day je namijenjena korištenju tijekom dana, i pogodna je za sve tipove kože. Riječ je o hidratantnoj formuli s efektom protiv onečišćenja i rezultira blistavom kožom ujutro. Prilikom korištenja se uključuje grijanje, T-sonic pulsacije, crveno i zeleno LED svjetlo. Call It a Night je noćna maska, također pogodna za sve tipove kože, a djeluje tako da nahrani i zagladi našu kožu tijekom spavanja, i to uz pomoć sastojaka poput ginsenga i maslinovog ulja. 

Testirali smo djelovanje FOREO UFO uređaja - evo kako nam se svidjelo!

Naravno, sve navedeno je i nas poprilično zaintrigiralo. Ako postoji proizvod koji tvrdi da nudi dubinsku njegu lica u manje od dvije minute, budite sigurni da ćemo ga htjeti testirati. Strani beauty portali i najpoznatiji blogeri su se već naveliko raspisali i raspričali o pozitivnom učinku FOREO UFO-a, ali potpuni dojam ne možemo imati dok ga ne isprobamo na vlastitoj koži. Baš kao i ostali proizvodi ovog brenda, i UFO dolazi u elegantnom minimalističkom pakiranju, sukladnom dizajnu samog uređaja. Drugim riječima, vizualni dojam je bio na razini, i pridonio je tome da ovaj uređaj želim isprobati čim prije. Priznajem, prije nego što sam krenula u samo testiranje proizvoda, pribojavala sam se toga koliko će njegovo korištenje biti komplicirano. Otprilike sam znala da postoji ta neka aplikacija koju je potrebno instalirati na svoj pametni telefon, kao i to da postoji više vrsta maskica koje mogu odabrati. Okej, sve skupa traje tek 90 sekundi, ali koliko će mi nužnost skidanja aplikacije otežati snalaženje?

Na moje veliko zadovoljstvo, ispostavilo se da su moje brige bile potpuno neutemeljene. Uputstva koja dobijete uz FOREO UFO su savršeno precizna, a cijeli proces povezivanja mobitela i uređaja maksimalno jednostavan. Evo kako je sve skupa izgledalo: jednom kad sam raspakirala proizvod i pročitala upute, skinula sam aplikaciju i krenula s upotrebom. Aplikacija će vas voditi sama od sebe, a posebno me oduševila temeljitost pitanja koje mi je postavila ne bi li saznala što više o mojoj koži i životnim navikama. Pitat će vas tako za dob, tip kože, koliko čaša vode dnevno popijete u prosjeku, kao i koliko puta tjedno vježbate.

Pronašli smo masku za lice koja će vas kroz 90 sekundi uvjeriti da vam ne treba nijedna druga (фото 3)

Jednom kad odgovorite na pitanja za popunjavanje profila, trebate odabrati želite li koristiti Make My Day ili Call It a Night masku, koje su unaprijed programirane u aplikaciji.  Kao prvu varijantu sam odabrala dnevnu masku. I tu dolazimo do stavke koja me najviše oduševila ako govorimo o usporedbama sa sheet maskama - umjesto da masku pokušavate masku staviti na cijelo lice, ovdje ćete je pričvrstiti za uređaj. Naime, maska je u ovom slučaju malo manja od samog uređaja, a nakon što je pričvršćena, spremna je za nanošenje na lice kružnim pokretima. 

Prije nego što krenete s tim procesom, FOREO UFO trebate upaliti i povezati s aplikacijom. Ovisno o tome koju ste masku odabrali, aplikacija će vam signalizirati kad je vrijeme da krenete s nanošenjem. Odmah vam mogu reći da će vam tih 90 sekundi proći u trenu, budući da će pulsacije i toplina uređaja učiniti da se osjećate kao na kakvom punokrvnom spa tretmanu! Nakon što vrijeme prođe, aplikacija će vam to i signalizirati. Po licu vam nakon korištenja može ostati nešto proizvoda strukture gela koji proizlazi iz maske, a sve što trebate napraviti jest to utrljati u vaše lice. Vjerujte mi, bit će vam zahvalno. Nakon korištenja, iskorištenu masku sam bacila u smeće, uređaj isprala pod mlazom vode i spremila ga. Doista, za sve skupa mi je trebalo možda 3-4 minute, a imajte na umu da je riječ o prvom korištenju i upoznavanju. Drugi put, kad sam koristila večernju masku, sve je teklo još glađe, a ja sam čvrsto odlučila da će i jedna i druga maska postati dio moje beauty rutine. 

Pronašli smo masku za lice koja će vas kroz 90 sekundi uvjeriti da vam ne treba nijedna druga (фото 4)

Sad kad smo apsolvirali korištenje, vrijeme je da krenemo na rezultate. Super je što uređaj prekrasno izgleda, koristi najmoderniju tehnologiju i jednostavan je za upotrebu, ali to sve ne znači ništa ako ne isporuči zadovoljavajući rezultat. Iskreno, u sve skupa sam ušla očekujući puno i računajući na već spomenutu reputaciju brenda, pa je moje iznenađenje krajnjim efektom bilo još veće. Koža mog lica je izgledala svježe i glatko već nakon prvog korištenja dnevne maske, dok sam nakon večernje primijetila kako izgleda čisto i njegovano kao da sam izašla iz kakvog salona. Sitni tragovi crvenila koje sam imala su gotovo u potpunosti nestali, osjećala sam se kao da mi je lice u potpunosti nahranjeno, a dodatan bonus je i što je šminka prianjala s maksimalnom lakoćom. Ponavljam, nakon samo dva korištenja!

Cijeli hype oko FOREO UFO-a mi je postao potpuno jasan u trenu, i jedva čekam vidjeti kako će mi lice izgledati nakon, primjerice, nekoliko mjeseci korištenja. Jesam li spomenula kako dolazi i s desetogodišnjom garancijom, koja će vam omogućiti da u miru pratite sve novitete i maske koji će tek biti dostupne i u koje ćemo se sigurno također zaljubiti? Ako ste ove godine planirali intenzivirati njegu vaše kože i uložiti u kvalitetu, FOREO UFO je proizvod o kojem ozbiljno trebate razmisliti!

UFO i UFO mini pronađite u Douglas parfumerijama te na službenim stranicama

Pronašli smo masku za lice koja će vas kroz 90 sekundi uvjeriti da vam ne treba nijedna druga (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više