Traži

Pronašli smo tonik s hijaluronom u spreju od kojeg se ovog ljeta nećemo odvajati!

Pronašli smo tonik s hijaluronom u spreju od kojeg se ovog ljeta nećemo odvajati!

Umirujuća tonik vodica s hijaluronskom kiselinom brenda Novexpert

Urednik: E.G.


Fotografija: PR

Francuski brend Novexpert jedan je od naših omiljenih brendova iz ljekarničkog asortimana, a njihovi su proizvodi već odavno sastavni dio naših kozmetičkih torbica. Linija s hijaluronom je apsolutno fantastična, a danas smo vam odlučili posebno predstaviti jedan sasvim poseban (i potreban!) proizvod koji ovog ljeta uvijek nosimo sa sobom. Umirujuća tonik vodica s hijaluronskom linijom u spreju sadrži više od milijardu molekula hijalurona, i većini neće biti potrebna dodatna preporuka. Ipak, reći ćemo i da se radi o proizvodu koju nudi 3 u 1 njegu; osim što tonira kožu, možete ga koristiti i za fiksiranje makeupa, a u konačnici i kao fiziološku vodu te booster koji vlaži kožu.

Pronašli smo tonik s hijaluronom u spreju od kojeg se ovog ljeta nećemo odvajati! (фото 1)

Napravljen je prema "oil free" formuli, a sastoji se fragmentirane hijaluronske kiseline, aloe vere, probiotika, fitične kiseline i amino kiselina (adenozina). Isto tako, treba spomenuti i kako je primjeren za sve tipove kože i sve životne dobi, kao i to da je hipoalergen te 100% prirodnog podrijetla. Za slučaj da još uvijek niste sigurni je li ovo proizvod za vas i zašto se uopće toliko priča o hijaluronu, evo kratkog sažetka najbitnijih informacija. Životni vijek hijaluronske kiseline u epidermisu kože  je samo 24 sata.

Starenjem koža više ne može nadomjestiti svakodnevni gubitak hijalurona; to znači da sa 60 godina imamo 50% hijaluronske kiseline, a  sa 75 godina samo 25%. Kao i pranje zubi, upotreba umirujuće tonirajuće vodice s hijaluronskom kiselinom trebala bi postati dnevna rutina. Na taj će način vaša koža postati gušća, elastičnija i blistavija. Krenete li s redovitom upotrebom ovog proizvoda, zaglađeniju ćete kožu primijetiti već nakon 14 dana.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar