Search

Savršena njega kože tijekom cijelog ljeta

Savršena njega kože tijekom cijelog ljeta

Decléor linija za sunčanje


Image: Promo

Sa svojim laganim, nježnim teksturama, Decléor proizvodi za sunčanje osiguravaju ugodnu pripremu za sunčanje, učinkovitu zaštitu od sunčanih zraka i njegu nakon sunčanja koja obnavlja kožu

Pomno odabrani aktivni sastojci: eterična ulja damaskanske ruže, kamilice i geranija pomažu ispraviti oštećenja koja su posljedica štetnog djelovanja sunca na kožu i pojačavaju prirodni stanični obrambeni sistem, pa je koža otpornija. Aktivni biljni kompleks potiče kožu na tamnjenje, a ekstrakt jasmina i slada sprječavaju nastanak bora i borica koje su posljedica fotostarenja. Iz linije Decléor izdvojili smo nekoliko proizvoda koji će vam ovo ljeto osigurati sigurno tamnjenje i dugotrajno zadržavanje tamne boje kože. Krema za lice s visokim zaštitnim faktorom obavezna je za ljeto i izlaganje suncu te štiti kožu lica. Ne samo da štiti od UVA i UVB zraka nego također sadrži i DNK kompleks s ekstraktom vanilije i jasmina, koji osigurava potpunu zaštitu od starenja i slobodnih radikala.

Još jedan odličan proizvod je ulje za sunčanje koje nije ljepljivo i jednostavno se nanosi na tijelo i kosu. Kožu i kosu štiti od štetnog djelovanja sunca, a istovremeno hrani i omekšava. Koža je lijepa, zaštićena od štetnog djelovanja sunca i hidratizirana, a jedan od aktivnih sastojaka u njemu je monoï, koji hrani, štiti i daje osjećaj ugode. Monoï su macerirane svježe gardenije s Tahitija, poznate također kao tiaré cvijeće, koje su umiješane u kokosovo ulje. Kako je gardenija s Tahitija poznata kao kraljica polinezijskog cvijeća, kokosovo drvo je sigurno princ među stablima. U galeriji pronađite proizvode za bezbrižno sunčanje. 

 

 

 

 

 

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više