Search

Shopping lista BURO. redakcije: ovo su beauty proizvodi u koje ćemo uložiti u jesenskim mjesecima

Shopping lista BURO. redakcije: ovo su beauty proizvodi u koje ćemo uložiti u jesenskim mjesecima

Odabrali smo favorite za hladnije dane

Tekst: E.G.


Image: PR,
Pexels,
Unsplash

Kad radite posao beauty ili lifestyle novinara onda se na dnevnoj bazi susrećete s novim trendovima, novim "it" proizvodima i novim tobože čudotvornim metodama koje će transformirati vašu kožu. Pa ipak, koliko god bile otvorene prema novitetima i koliko god ponekad uzimale nešto i od tih novih trendova, toliko s godinama uviđamo da smo zapravo uvijek vjerne istoj rutini i vrlo sličnom tipu proizvoda koji minimalno variraju. I dok tijekom proljeća i jeseni nije nužno mijenjati kompletni kozmetički ormarić, ekstremnije temperature, poput onih ljetnih i zimskih, to donekle zahtijevaju. Danas smo vas stoga odlučile provesti kroz našu jesensku rutinu i proizvode koje koristi svaka od članica tima...

Ema Glavina

U ovoj jesensko-zimskoj sezoni ne planiram, za razliku od nekih prethodnih, mahnito kupovati sve beauty proizvode čija me pakiranja privuku ili o kojima pročitam da su "must-try". Umjesto toga, planiram uložiti u provjerene proizvode, i to samo u one kojih mi je ponestalo - serum s vitaminom C (odlična mi je Skintegrina Superba C, kao i Novexpertov Booster Serum), Olivalova CC krema s uljem smilja i zaštitnim faktorom 12 te New Cell Special Body Milk za tijelo koje sadrži i AHA kiseline, za razliku od svih drugih sličnih proizvoda, što me jako zaintrigiralo.

Shopping lista BURO. redakcije: ovo su beauty proizvodi u koje ćemo uložiti u jesenskim mjesecima (фото 1)

Lidija Lončarić

Kroz cijelu godinu držim se provjerene formule kada je u pitanju preparativna kozmetika. Skintegrini Hydra B, Naro i Amphibian za čišćenje lica i hidrataciju obavezni su u svakodnevnoj rutini, dok su dobar korektor i BB krema (spremam se probati Novexpert La Crème Au Caramel) moj izbor kada je u pitanju prikrivanje sitnih nepravilnosti na licu. Kako posebno volim nježne mirise, ni ova jesen neće biti iznimka pa mi je u tako planu svakako i kupovina nekog finog, nježnog losiona za tijelo s mirisom, primjerice, kokosa.

Shopping lista BURO. redakcije: ovo su beauty proizvodi u koje ćemo uložiti u jesenskim mjesecima (фото 2)

Dina Dončević

Tragovi ljeta, odnosno preplanulost, nestali su s moga lica što znači da se moram početi šminkati ujutro, odnosno nanositi barem BB kremu ili lagani tekući puder, ako ništa drugo. Nedavno sam nabavila fluid s reflektirajućim česticama Chanel Hydra Beauty Camellia Water Cream kojeg koristim kao primer i tješim se da mi koža i dalje ima onaj ljetni glow za kojim patim. U potrazi sam za nekim serumom ili boosterom za lice, a čula sam samo riječi hvale za Vichy Minéral 89 tako da mislim da ću posegnuti za njime. Zbog kašnjenja leta prije kojeg tjedna neplanirano sam provela nekoliko sati u obilasku duty free shopova pa sam se odvažila na kupnju Benefitove kultne maskare "They're Real" - jedva čekam neki večernji izlazak da je napokon i isprobam.

Shopping lista BURO. redakcije: ovo su beauty proizvodi u koje ćemo uložiti u jesenskim mjesecima (фото 3)

Mara Modrić

Iako nisam neki tip od raskošnog make-upa - radije biram samo rumenilo i maskaru, ove mi je jeseni ozbiljno za oko zapela Victoria Beckham Beauty Smokey Eye Brick paleta sjenila za oči u boji Tweed. Zemljani tonovi su oduvijek moj izbor, kao i sjenila s mat finišem, a čini mi se da bih ovu paletu mogla koristiti i kao rumenilo. Čak mi se ni cijena od 54 američka dolara ne čini pretjerano visokom za ovakav tip proizvoda, pogotovo ako se uzme u obzir da se radi o jednom od najiščekivanijih beauty launcheva sezone.

Shopping lista BURO. redakcije: ovo su beauty proizvodi u koje ćemo uložiti u jesenskim mjesecima (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više