Search

Spas u zadnji čas: Mirisni pokloni koji će vas izvući iz nevolje

Spas u zadnji čas: Mirisni pokloni koji će vas izvući iz nevolje

Donosimo izbor noviteta za muškarce

Tekst: D.D.


Image: Promo,
Instagram

Obavljanje božićnog shoppinga može biti stresno, pogotovo kada se radi o kupnji koja se obavlja u zadnji čas. A ako se nalazite u situaciji da kupujete poklon nekome tko "ima sve" ili mu, pak, "ne treba ništa", zadatak postaje višestruko teži. Kako bi vas izvukli iz nevolje, prošvrljali smo ponudom mirisa koji pripadaju u kategoriju poklona s kojima ne možete pogriješiti. Riječ je, naime, o mirisnim kreacijama svjetski poznatih brendova, koje su predstavljene u posljednjih nekoliko mjeseci. Iako su parfemi i toaletne vodice koje smo izdvojili namijenjene za muškarce, zbog nota kao što su đumbir, limun, lavanda i ružmarin, obožavat će ih i žene. U nastavku pronađite mirisne novitete koji su u rangu s klasicima te čine idealne poklone.

Boss Scent Absolute

Spas u zadnji čas: Mirisni pokloni koji će vas izvući iz nevolje (фото 1)

Egzotičan i istovremeno elegantan, ovaj miris, kojemu je glavna nota đumbir, stvara ovisnost. Miris je kreirao Bruno Jovanovic, a opojni đumbir spojio je s notama maninke i korijenja mondia. A baza mirisne kreacije je vetiver, koji daje snagu mirisu. Neponovljiv parfem brzo je postao omiljen mnogima koji obožavaju opore i pomalo orijentalne mirise.

Gucci Guilty Cologne

Spas u zadnji čas: Mirisni pokloni koji će vas izvući iz nevolje (фото 2)

Kreativnu viziju dizajnera kuće, Alessandra Michelea, u miris je pretvorio Alberto Morillas koji je svježinu klasične kolonjske vode osuvremenio dodavanjem talijanskih citrusa. Ova je toaletna vodica reinterpretacije tradicionalne kolonjske vodice, upotpunjene s notama kalabrijskog bergamota, ružmarina i španjolskog čempresa te senzualnim drvenastim mirisima patchoulija i cedrovine. Odvažan i svjež miris, iz Guccijeve Guilty obitelji, idealan je poklon za one koji vole aromatične toaletne vodice s dodatkom floralnih nota.

K by Dolce & Gabbana

Spas u zadnji čas: Mirisni pokloni koji će vas izvući iz nevolje (фото 3)

Riječ je o kraljevskom mirisu talijanske kuće kojeg su osmislile dvije dame - Daphne Bugey i Nathalie Lorson. Namijenjena za muškarce, ova toaletna vodica osvaja na prvu, notama crvene naračne, sicilijanskog limuna i bobica borovice. K by Dolce&Gabbana neodoljivo podsjeća na Italiju i mediteransko popodnevno sunce, a njegove drvenaste note cedrovine, vetivera i patchoulija, kao da vode na valovite brežuljke Toskane. Očaravajući miris pravi je miks muške zavodljivosti i svježine koje mu daju floralne note poput lavande.

Leave a comment

više