Search

Stres itekako utječe na kožu lica pa joj pružite posebnu njegu s anti-age serumom

Stres itekako utječe na kožu lica pa joj pružite posebnu njegu s anti-age serumom

Nedavno smo otkrili sjajnu opciju

Urednik: BURO.


Image: PR,
Instagram

Vremena za razmišljanje smo (nažalost) dobili, ali tajnu vječne mladosti sigurno nećemo otkriti. Zato i u karanteni moramo posvetiti brigu koži lica, pogotovo u ovom stresnom razdoblju. Koža je jedan od glavnih pokazatelja stanja organizma, a s obzirom na to da je podložna i vanjskim i unutarnjim utjecajima, nešto je što bismo morali štiti, ne samo pravilnom prehranom, već i preparatima koje nanosimo na kožu. Prvi znakovi starenja kao što su fine linije, bore, diskoloracije i opuštanje kože mogu se ukloniti korištenjem pravilne njege, a jedan od superheroja jest serum s anti-age učinkom.

Stres itekako utječe na kožu lica pa joj pružite posebnu njegu s anti-age serumom (фото 1)

Nedavno smo otkrili jedan multipraktik koji pruža tri rješenja za nenadmašan lifting učinak, zahvaljujući snažnim Skin Active proizvodima iz linije brenda NeoStrata® - koža se u potpunosti obnavlja te izgleda zdravije, čvršće i mlađe. Snažni sastojci klinički dokazane učinkovitosti djeluju u svim slojevima kože kako bi poboljšali tonus, potaknuli obnovu stanica i sintezu kolagena, kao i zaštitili kožu od vanjskih utjecaja. Naime, Tri-Therapy Lifting Serum velika je novost u anti-age liniji proizvoda te aktivno učvršćuje i oblikuje opuštenu kožu, popunjava tanke linije i bore i poboljšava cjelokupan izgled kože - i to sa samo tri do pet kapi koliko je potrebno nanijeti na čisto lice ujutro i navečer, prije dnevne ili noćne kreme.

Stres itekako utječe na kožu lica pa joj pružite posebnu njegu s anti-age serumom (фото 2)

Tako će pomoću Aminofila®, najkoncentriranijeg patentiranog derivata aminokiseline stabiliziranog u serumu, koji ciljano djeluje na kožni matriks kako bi poboljšao čvrstoću i elastičnost kože, serum učvrstiti opuštenu kožu, dok će se ujednačavanje tena postići djelovanjem glukonolaktona, polihidroksi kiseline i kelatora, koji pomaže smanjiti oksidativna oštećenja i nježno pojačava eksfolijaciju za ravnomjerniji ten kože. Hijaluronska kiselina niske molekularne mase koja je dovoljno mala da prodre kroz površinu kože, privuče i zadrži vodu te tako pruži hidrataciju, bit će, pak, zadužena za zaglađivanje kože.

Serum je najučinkovitiji kada se uklopi u NeoStrata® Skin Active anti-age sveobuhvatni režim njege kože koji djeluje na više uzroka preranog starenja kože, a dostupan je u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama. Snažni, klinički dokazani sastojci ove linije koji djeluju na više uzroka preranog starenja lica te doprinijet će poboljšanju cjelokupnog izgleda kože, ali ne treba zanemariti ni ostale nepovoljne učinke. Stres pokušajte svesti na minimum, lice odmorite od make up-a, zdravije se hranite i - ostanite doma!

Stres itekako utječe na kožu lica pa joj pružite posebnu njegu s anti-age serumom (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više