Search

Svi novi parfemi za jesen i zimu

Svi novi parfemi za jesen i zimu

Što ćemo sve nositi?

Tekst: E.G.


Image: PR

Svi ljubitelji maštovitih mirisnih kreacija će narednih sezona uživati u raznolikosti ponude

Ako ste već sad počeli razmišljati o idealnim božićnim poklonima, vjerojatno ste u nekoj opciji pomislili i na parfem. Radi se o poklonu koji može apsolutno oduševiti, ali isto tako treba biti vrlo oprezan i precizno poznavati ukus onog kome ga poklanjate. Bilo da novi parfem tražite za sebe ili za poklon, ove ćete sezone imati pregršt izbora. Neke od najpoznatijih kuća na svijetu su predstavile nove kreacije, a izbor je podjednako snažan i kad su u pitanju niche varijante.

Volite li notu tuberoze, obratite pažnju na parfeme poput Gucci "Bloom", Chanel "Gabrielle" ili pak Ralph Lauren "Woman", dok će ljubitelji gurmanskih kreacija uživati u "Black Perfecto by La Petit Robe Noir" kuće Guerlain ili pak Elie Saabovom "Girl of Now".

Note voća potražite u mirisu "Nectar Love" kuće DKNY, "So Decadent Marca Jacobsa" te u parfemu "My Burberry Blush" kuće Burberry. Preferirate il ipak osvježavajuće mirise, pružite šansu parfemu "Obsessed" kuće Calvin Klein te "Oud MinéraleToma Forda. U galeriji pogledajte koji se to sve sjajni novi parfemi još nalaze na tržištu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više