Search

Tko je samozatajni pariški \"beauty\" guru kod kojeg svi hrle?

Tko je samozatajni pariški "beauty" guru kod kojeg svi hrle?

Hervé Herau


Image: Promo

Hervé Herau je pariški vizionar za kojeg mnogi kažu kako ima poseban talent za poboljšanje izgleda kože i vrlo je cijenjen u beauty krugovima. Vjerojatno je i to jedan od razloga zašto je ponekad teško uopće zakazati termin.

Carine Roitfeld, Laetitia Casta, Michèle Laroque i Rossy de Palma samo su neke od poznatih dama koje su zdravlje svoje kože stavile u ruke ovog samozatajnog majstora, koji neprestano ponavlja da je lijepa koža sjajna i blistava. No, pored njege kože, tu postoji nešto više jednostavnih beauty tretmana. Carine Roitfeld je jednom prilikom izjavila kako njegov pristup radi dobro za njezinu kožu, ali i za mentalno stanje.

Za početak, Hervé je motivaciju za svoj poziv pronašao u nesretnom slučaju rutinskog liječenja koje ga je ostavilo s velikim ožiljkom na licu. Potaknut svojom željom za učinkovito rješenje, svaki svoj trenutak posvetio je čudesnom načinu za ozdravljenje kože. Baš poput chefova u kuhinji koji nikad neće otkriti baš sve tajne recepta, tako ni Hervé nikad ne otkriva svoju formulu, a naziv njegovog kozmetičkog brenda, "The Way of Alchemy" inspiriran je upravo činom preobrazbe. Tretmane morate sami osjetiti i doživjeti ih na svoj način, a odmah nakon njih vidjeti i razliku. 

Tko je samozatajni pariški "beauty" guru kod kojeg svi hrle? (фото 1)

Jedna klijentica je u razgovoru s njim pokušavala doznati što više informacija o njemu i o proizvodima koje koristi, no on je uvijek elegantno mijenjao smjer i odbijao govoriti o sebi. Imala je osjećaj da skenira unutrašnjost njezinog mozga kao da joj detektor laži stoji negdje tamo iza mrežnice, no istovremeno je osjetila veliku dobrotu i nježnost. Baš poput pravog gurua trebalo mu je neko vrijeme da odluči što će s njom, a kada se idući put pojavila napravio joj je tretman lica nakon kojeg se preporodila te joj udijelio nekoliko zdravstvenih savjeta. Osim lijepe kože, imala je osjećaj kao da je lakša od svih nagomilanih briga i stresova, a on je sam priznao da dodirom na kožu prima slike koje mu pomažu "osloboditi" klijente od unutarnjih problema. Kombinacija proizvoda i pritiska ugodnog i čarobnog dodira je samo početak. Njegova metoda je otkrivanje emocionalnih ili organskih oštećenja, kao i bilo koju vrstu blokada u cijelom tijelu. Njegov cilj je uspostaviti vezu s energijom unutarnjeg bića i dovesti klijente u stanje potpune harmonije. 

Adresa njegovog studija je nepoznata (za sve one koji ga nisu posjetili), a termin se može rezervirati isključivo na web stranici i poslati mu poruku direktno, dok njegove visoko sofisticirane proizvode jedinstvene recepture možete pronaći u online dućanu Colette. U njegovom luksuznom i vrlo diskretnom okruženju svatko se osjeća kao da je miljama daleko od centra grada i toksina koji u njemu caruju, a svi koji su jednom probali njegove tretmane postali su ovisni o njegovom kultu ljepote. Možemo se kladiti da oni koji su pročitali samo nekoliko članaka o njemu već dižu telefonsku slušalicu kako bi dogovorili termin. A sad znamo i zašto. 

Save

Related articles

Buro 24/7 Selection

više