Search

Top 7 beauty proizvoda s hrvatskim potpisom

Top 7 beauty proizvoda s hrvatskim potpisom

S odličnim omjerom cijene i kvalitete

Tekst: E.G.


Image: PR

Sjajne preparate iz sfere preparativne kozmetike više ne moramo tražiti isključivo kod inozemnih brendova - izdvojili smo nekoliko provjerenih opcija koje nas iznova oduševljavaju!

Živimo u vremenu u kojem su potrošači sve obrazovaniji oko proizvoda koje kupuju. Kad je riječ o beauty industriji, taj je trend itekako očit - dok samo prije nekoliko godina uglavnom nitko nije pričao o parabenima, bojilima i sulfatima, danas upravo izostanak tih i sličnih sastojaka mogu biti presudni u odluci pojedinca da kupi određeni proizvod. Isto tako, sve manje padamo na raskošna pakiranja i zvučna imena, pa se čak i ugledni brendovi moraju stalno iznova dokazivati kvalitetom na tržištu. Drugim riječima, naučili smo da je najvažnije čitati sastojke i da cijena nije nužan pokazatelj kvalitete. Posljedično, i na našem je tržištu stvoren prostor za kvalitetne brendove kojima su kupci naučili biti vjerni.

Danas smo vam odlučili predstaviti upravo takve brendove, odnosno njihove konkretne proizvode u koje se kunu svi koji su ih probali. Tu je kultna voćna krema s potpisom Žana kozmetike, koju će vam uvijek dodatno prilagoditi vašoj koži, fenomenalni Nikel maslac od ruže koji kožu ostavlja podatnom i mirisnom, kao i odlična dnevna hidratantna varijanta s potpisom brenda SAN prirodna kozmetika od ulja badema, maslina, gela crvenih algi i pšeničnih klica. Tražite li serum u koji se doista možete pouzdati, probajte Belle de Jour, brenda L' aventure en Primitivance, dok odličnu kremu za ruke i noge ima brend Sache. Naravno, ne smijemo zaboraviti ni na omiljeni Melem, kao ni sada već kultni balzam od mrkve za brzo tamnjenje s potpisom Tinkture.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više