Search

Trendi boje lakova za nadolazeću jesen

Trendi boje lakova za nadolazeću jesen

Boje koje volimo


Image: imaxtree

Kad je riječ o make-upu ili lakovima za nokte živahne boje ljeta uskoro ćemo zamijeniti tamnijim tonovima iz jesenske palete

Ne samo da se ljetne boje neće slagati s prigušenijim tonovima odjeće, za kojima ćemo posezati u nadolazećoj hladnoj sezoni, već će i naš brončani ten polako blijedjeti pa neće trpjeti živahne boje lakova koje smo nosili tijekom ljeta. Lak za nokte važan je dio kozmetičke torbice svake žene, a odgovarajuća boja laka svakoj odjevnoj kombinaciji podarit će posebnu dozu elegancije i chica te zaokružiti cjelokupni dojam.

Ove sezone fokus na noktima jači je no ikad. Vaš mračniji look bit će potpun ako upotrijebite lak u boji rubina i šljive, a njime ćete donekle razbiti monotoniju onih najtamnijih tonova. Modre nijanse itekako su chic, baš kao i crna, a njima ćete, iako nisu dramatični poput crne, ipak postići misteriozan i sofisticiran izgled. Ova boja laka idealna je za večernje izlaske, kao i svečanije prigode. No, želite li biti potpuno u skladu s trendom sedamdesetih, namažite nokte lakom boje hrđe s mnogobrojnim svjetlucavim česticama koje će se ovisno o svjetlu presijavati u različitim tonovima. Donosimo vam trendi nijanse za ovu jesen, a vi odaberite ono što najbolje odgovora vašem modnom izričaju.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više