Search

U žurbi ste? Evo kako se temeljito našminkati u samo 5 minuta

U žurbi ste? Evo kako se temeljito našminkati u samo 5 minuta

Savjeti koji će vam sigurno koristiti

Tekst: E.G.

Image: Instagram,
Buro247.my

Ustajanje u rane jutarnje sate i probijanje kroz gusti promet karakterističan za to doba nekima od nas predstavlja jednu od verzija najgorih noćnih mora. Okej, situacija možda nije toliko dramatična, ali složit ćemo se kako ćemo zbog dodatne minute sna često preskočiti korake poput doručkovanja, razmišljanja o odjevnim kombinacijama, pa i šminkanja. Praznici su već daleko iza nas, a mi se još uvijek, baš kao i mnogi, mučimo s traženjem jutarnje rutine koja nam odgovara i u kojoj imamo vremena za sve. Ako je i vama tako, nastavite s čitanjem ovog teksta, jer danas vam donosimo nekoliko jednostavnih savjeta za brzinsko šminkanje koji će funkcionirati baš svaki put.

1. Možete početi s nanošenjem crnog tuša na oči, ali na suptilniji način primjereniji dnevnim prigodama. Znamo, nanošenje tuša često i nije zadatak koji se odrađuje u 5 minuta, ali uz malo vježbe to može postati, dok će se krajnji rezultat sigurno isplatiti. Uz spomenutu praksu, trebat će vam i pravi oblik tuša za oči koji najbolje odgovara vašim afinitetima (početnicima sugeriramo odličan tuš brenda Aura). Naravno, uvijek se možete odlučiti i za olovku za oči, ako vam je to jednostavnije.

U žurbi ste? Evo kako se temeljito našminkati u samo 5 minuta (фото 1)

2. Nije tajna da dobar korektor čini čuda; prekrit će nepravilnosti baš poput tekućeg pudera, a mnogo je jednostavniji za nanošenje. Možete ga nanijete na podočnjake, crvenilo ili nešto treće, a ako pronađete onaj pravi, ishod će uvijek biti zadovoljavajuć. Jedan od naših vječnih izbora na ovom području je YSL Touche Éclat.

3. Pravilo koje nalaže da se kuća nikad ne bi trebala napuštati bez ruža za usne posebno vrijedi u onim danima kad nam se ne da ili nemamo vremena za temeljitiju šminku. Nekoliko poteza ružem u nekoj od statement nijansi i spremni ste za sve od poslovnih prigoda do ručka u gradu. Takav je i Chanelov Rouge Allure Velvet u 44 La Diva nijansi, a mi ga jednostavno obožavamo!

U žurbi ste? Evo kako se temeljito našminkati u samo 5 minuta (фото 2)

4. Ako je nanošenje tuša s početka članka ipak malo prevelik zalogaj za vas, uvijek se možete odlučiti za sloj maskare. Sve što trebate učiniti za optimalni look jest uviti trepavice uvijačem, a onda preko njih prijeći s jednim slojem maskare. Ovaj trik traje svega jednu minutu, i u trenu će proširiti vaše oči bez da "traži" slojevito šminkanje. Maskara za kojom mi često posežemo je ona brenda Diego Dalla Palma Transformista.

5. Za kraj, dodajte malo boje na obraze kako biste postigli efekt zdravog sjaja kože. Rumenilo već i samo često može poslužiti kao nešto što će drastično promijeniti vaš trenutni izgled, a mi vam preporučujemo Guerlain Rose Aux Joues Corail Doux koje dolazi u pakiranju s highlighterom i aplikatorom za lako nanošenje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više