Search

Umjetne trepavice za prodoran pogled

Umjetne trepavice za prodoran pogled

Moderne trepavice koje se lako stavljaju


Image: Getty/Guliver

Umjetne trepavice postale su neizostavan dio gotovo svake kozmetičke torbice. Osim za posebne prilike kada pomoću njih kreiramo glamurozan izgled, mnoge žene ih koriste u svakodnevnom šminkanju

Ako su pravilno stavljene, trepavice mogu zaokružiti cijeli dojam i dati vam onaj famozni mačkasti pogled. Na tržištu su dostupne različite vrste trepavice; u komadu, parcijalne, one s kojima možemo postići prirodan ili glam izgled, ekscentrične trepavice s dodatkom perja i šljokica, trepavice u boji..  Ako ste početnik, za vas preporučujemo trepavice u komadu koje su idealne za lako nanošenje. S njima ćete u kratkom roku postići wow efekt dok s parcijalnim trepavicama popunjavate vaše rijetke trepavice te stvarate gustoću.

Prije stavljanja umjetnih trepavica našminkajte oči, uvijte trepavice te bogato nanesite maskaru. Nanesite ljepilo te pričekajte minutu kako bi se osušilo i postalo ljepljivo te ih tek onda stavite. Za lakše nanošenje trepavica, bilo onih u komadu ili parcijalnih, koristite se pincetom kako biste ih što bolje smjestili na korijen vaših trepavica. Ostavite ih nekoliko minuta da se dobro osuše te maskarom i prstima povežite vaše trepavice s umjetnim kako se biste postigli što prirodniji izgled. Ako se nakon ovih savjeta borite sa stavljanjem, budite uporni jer kvalitetne trepavice možete koristiti i više puta. 

Za vas donosimo 10 najboljih umjetnih trepavica s kojima možete postići prirodan i jednostavan izgled idealan za ljetne dane.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više