Search

Vaša kosa odbija suradnju? Revitalizirajte je!

Vaša kosa odbija suradnju? Revitalizirajte je!

Pronašli smo proizvode za njegu vlasi zahvaljujući kojima ćete se diviti vlastitoj kosi

Tekst: BURO.


Image: Promo

Postoji gomila proizvoda za njegu i vitalnost kose, a mnoge od nas u svojoj kupaonici imaju policu koja već pomalo nalikuje na onu iz drogerije. Sve je to posljedica želje da pronađemo proizvod koji stvarno radi.

Ovaj tjedan otkrili smo formulu koja se u Europi već na veliko koristi, a služi se tradicionalnim spoznajama o djelovanju prirodnih sastojaka na rast i vitalnost kose. Šampon Nuggela & Sulé Nº1 mješavina je tradicije i znanosti spojena u formulaciju od 34 sastojka, među kojima se ističe ekstrakt crvenog luka, morski glikogen i sol iz Mrtvog mora, koja stvara jedan od najkvalitetnijih i najučinkovitijih proizvoda na tržištu.

Nuggela & Sulé s ekstraktom crvenog luka i morskim glikogenom za volumen i jačanje folikula vlasi

Poznata vam je situacija kada vas ujutro pred ogledalom razočara vlastita kosa. Što god činile jednostavno ne može dobro izgledati ako joj fali sjaja i volumena. I pri tom ne mislimo na masni sjaj. Zbog prehrambenih navika, stresa, problema s kožom, lošije opskrbe krvi korijena kose te mnogih drugih čimbenika, kosa ne samo što lošije izgleda već i raste sporije nego inače.

Nuggela & Sulé Ampule protiv gubitka kose

Sastojci Nuggela & Sulé Nº1 premium šampona usredotočeni su zato i na poticanje dotoka krvi u vlasište. Zdravo i dobro prokrvljeno vlasište važno je za jačanje folikula što odmah znači i više volumena za vašu kosu. Nuggela & Sulé Nº1 zahvaljujući svojim mnogobrojnim sastojcima jednako učinkovito čisti sve tipove kose. Vi zato samo morate paziti da uvijek nađete vremena za redovito pranje jer time pomažete da aktivno stimulira rast kose uz pružanje više sjaja i mekoće. I možete više vremena ujutro posvetiti tome da pogodite savršeni look umjesto da brinete o izgledu kose.

Nuggela & Sulé Keratin-hijaluronske ampule

Nuggela & Sulé Ampule za regeneraciju kose

Leave a comment

više