Search

Veganski beauty brendovi za koje morate znati

Veganski beauty brendovi za koje morate znati

Tarte, Urban Decay, Elilis Faas


Image: Promo

Odabrali smo sjajne svjetske brendove koji su deklarirani kao veganski, a neki od njih dostavljaju i u Hrvatsku!

Ako ste mislili da su veganski beauty brendovi rezervirani samo za one koji se i hrane u skladu s time, onda se gadno varate. Postoji bezbroj odluka zbog kojih se sve više ljudi odlučuju upravo za ekološki osviještene brendove. Svi znamo za okrutnost beauty svijeta koji se najbolje očituje na testiranju proizvoda na životinjama, korištenju umjetnih boja i kemijskih formula koje su štetne za našu kožu i tijelo. Veganskih brendova na tržištu ima mnogo i više nisu orijentirani na samo usku ponudu kao što su bili prije samo nekoliko godina te izgledaju bolje no ikad. 

Tattoo umjetnica Kat Von D stvorila je pravo beauty carstvo te je danas poznata po svojim ruževima prepunim pigmentima, ali i izrazito snažnom aktivizmu za prava životinja. Njezin hashtag #veganasfuck donio joj je oko 5 milijuna pratitelja na Instagramu! 

Veganski beauty brendovi za koje morate znati (фото 1)

 

Tarte je još jedan sto posto veganski brend koji u svojoj ponudi nudi širok spektar proizvoda, a za rumenila i ruževe za usne bio je nagrađivan više puta. Brend je pokrenut 1999. godine u spavaćoj sobi jednog stana, a danas je jedan od lidera u veganskoj kozmetici. Genijalna stvar je što dostavljaju u Hrvatsku. 

Veganski beauty brendovi za koje morate znati (фото 2)

Ellis Faas je genijalan brend koji je testiran samo na supermodelima. Sva njihova rumenila, tuševi za oči i kompaktni puderi su veganski, kao i većina ruževa i sjajila za usne. Ime brenda je ujedno i ime vizažistice koju je francusko izdanje časopisa Vogue svojevremeno proglasio jednom od najutjecajnijih umjetnica u beauty svijetu. Surađivala je s najvećim modnim imenima, a 2007. godine pokrenula je svoj vlastiti brend koji izgleda fantastično, a o kampanje govore same za sebe. Dostavljaju u Hrvatsku. 

Veganski beauty brendovi za koje morate znati (фото 3)

LVX je američki brend koji je poznat po visokokvalitetnim lakovima za nokte koji dugo ostaju na noktima, a izbor je toliko velik da je teško odlučiti se samo za jedan. 

Veganski beauty brendovi za koje morate znati (фото 4)

Spectrum Collections je kozmetički brend koji je fokusiran isključivo na izradu kistova za šminkanje. U beauty svijetu zauzeli su vodeće mjesto kada govorimo o alatu s profesionalnim performansama. Karakteriziraju ga žive palete boje, ručno rađen dizajn i iznimna kvaliteta. Izrađene su od najkvalitetnije sintetičke kose, a za sobom ostavljaju super mekani trag. Dobra je vijest da dostavljaju i kod nas. 

Veganski beauty brendovi za koje morate znati (фото 5)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više