Search

Veliki povratak devedesetih

Veliki povratak devedesetih

Mini punđe, smeđi ruž i ogrlica-tetovaža

Image: Buro247,
Instagram

Iako se moda devedesetih nerijetko smatra pravim primjerom neukusa, trendovi iz ovog razdoblja ponovno su se uvukli u sve pore beauty i modne scene

Mnoge trendseterice velikodušno su prigrlile trend 90-ih, učinivši ga nosivijim i prilagođenijim današnjem vremenu. Primjerice, mlada manekenka Georgia May Jagger voli sitne pletenice svezane u punđice, baš kao i njezina kolegica s modne piste Mina Cvetković, koja se odlučila za nešto jednostavniju verziju ove frizure.

Utjecaj 90-ih vidi se i u boji kose jer su u trendu zeleni, plavi i ružičasti pramenovi kakve preferira hip-hop zvijezda Nicki Minaj. Gigi Hadid pokazala je kako make-up inspiriran 90-ima može biti seksepilan, baš kao i hrvatska manekenka Kristina Šalinović. Na svom Instagram profilu objavila je sliku matiranog ruža boje lješnjaka koji je kombinirala s mačkastim tušem na kapcima. Sličan make-up voli i pop ikona Katy Perry koja se odlučila za rubin crvenu verziju matiranog ruža. Za simbol koji je obilježio eru devedesetih, odlučila se poljska ljepotica i model Magdalena Frackowiak, noseći tzv. choker ogrlicu.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više