Search

Vichy je predstavio filer u bočici

Vichy je predstavio filer u bočici

Tekst: BURO.


Prateći najnovije trendove, a prema dermatološkoj stručnosti, stručnjaci iz Vichyja lansirali su prvu anti-age inovaciju u vidu seruma s 1,5 % čiste hijaluronske kiseline – Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler. Ovaj učinkovit serum namijenjen za lice i područje oko očiju ciljano djeluje na postojeće bore i tanke linije. Djelotvorna sinergija aktivnih sastojaka i odgovarajuća doza njege prema kliničkom ispitivanju provedenom na 53 žene dokazano smanjuje bore do 47 % za šest tjedana, 60 % tanke linije, te nadoknađuje 100 % dnevnog gubitka hijaluronske kiseline iz epidermisa, dok zajedno s njegom uz liniju proizvoda LiftActiv Supreme daje još bolje rezultate u borbi protiv bora. Lice će izgledati zategnuto, podignuto i svježe.

Serum Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler ojačan je sa snažnim dermokozmetičkim aktivnim sastojcima, kao što su 1,5 % čiste hijaluronske kiseline različitih molekularnih težina s progresivnim učinkom, zaštitni vitamin Cg (askorbil glukozid) koji ima protuupalni učinak zahvaljujući antioksidantnom djelovanju, učinkoviti peptidi koji djeluju protiv bora, kao i jedinstvena vulkanska voda Vichy. Ova dermokozmetička formula ima visoku toleranciju za njegu kože lica, ali i predjela oko očiju. Da bi se to potvrdilo, formula je klinički ispitana na osjetljivoj koži i testirana pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom. 

Vichy je predstavio filer u bočici (фото 1)

Vichy anti-age inovativni serum Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler dolazi u elegantnom prozirnom pakiranju s preciznim aplikatorom koji će olakšati proces nanošenja i učiniti vašu beauty rutinu još jednostavnijom. Nanesite ga svako jutro prije njege za lice – lagano pritisnite aplikator, precizno dozirajući 2 – 3 kapi seruma na dlan, a potom vrhovima prstiju nanesite na čisto i suho lice i razmažite. Može služiti i kao podloga za šminku. 

Više informacija o Vichy LiftActiv SupremeH.A. Epidermic Filler, kao i ostalim proizvodima brenda, potražite na vichy.hr.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više