Search

Volumen, izdržljivost i uvijanje: donosimo najbolje maskare različitih namjena

Volumen, izdržljivost i uvijanje: donosimo najbolje maskare različitih namjena

Ključno je odrediti prioritete

Tekst: E.G.


Image: Buro247.ua,
PR

Koliko ima ljudi, toliko vjerojatno ima i varijanti najbolje maskare koju možete pronaći na tržištu. Drugim riječima, baš kao ni kod većine drugih stvari, ukus je nešto o čemu se ne treba previše raspravljati. Jednima će najbolja maskara koju su ikada probali dolaziti iz izrazito povoljnog drogerijskog asortimana, dok drugi neće ni pomišljati na kupovinu onih koji koštaju manje od nekoliko stotina kuna. Ista je stvar i veličinom ili oblikom četkice - svatko će pronaći neku svoju kombinaciju koja mu savršeno odgovara, iako za nekog drugog ona ne mora raditi ništa. I to je sasvim u redu. Ipak, za slučaj da svoju savršenu maskaru još uvijek niste pronašli, danas ćemo vam predstaviti 5 opcija različite namjene koje bi vam se mogle svidjeti, ovisno o tome koji efekt želite postići. Riječ je o mahom o maskarama koje redovito primaju pohvale blogera, vizažista i običnih korisnika koji su se u njihovo djelovanje višestruko uvjerili. 

Volumen: Sisley So Volume

Još jedan noviji proizvod s potpisom ovog brenda koji je brzo privukao pažnju. Najavljivan je kao onaj koji donosi volumen trepavica "na zahtjev", prema prvim reakcijama se čini da je u tome i uspio. Želite li postići prirodniji look, ovu maskaru nanesite u jednom sloju, dok za efekt umjetnih trepavica nanesite više slojeva.

Volumen, izdržljivost i uvijanje: donosimo najbolje maskare različitih namjena (фото 1)

Duljina i razdvajanje: No Mascara Mascara Perricone MD

Ova će se maskara svidjeti svima onima koji vole umjerenu šminku, ali i onima koji nemaju ništa protiv toga da im trepavice izgledaju malo dulje. Naime, zahvaljujući peptidima u svom sastavu, ova maskara može poslužiti umjesto seruma za rast trepavica. Isto tako, četkica koja izgleda poput češlja će spriječiti da trepavice izgledaju slijepljeno.

Volumen, izdržljivost i uvijanje: donosimo najbolje maskare različitih namjena (фото 2)

Izdržljivost (i volumen): Maybelline Lash Sensational

Maybelline je brend čije maskare već desetljećima uživaju povjerenje kupaca, a takav je slučaj i s njihovom Lash Sensational maskarom, koju je Vogue proglasio jednom od najboljih za 2019. godine. Odoljet će raznim vanjskim utjecajima, produljit će vam trepavice te im stvoriti lijepi volumen.

Volumen, izdržljivost i uvijanje: donosimo najbolje maskare različitih namjena (фото 3)

Uvijanje: Lancôme Hypnôse

Ovdje je riječ o kultnom proizvodu koji ne treba previše predstavljati; tisuće i tisuće ljudi diljem svijeta ne priznaju nijednu drugu maskaru osim ove, a mi je posebno savjetujemo onima koji žele postići efekt savršeno uvijenih trepavica.

Volumen, izdržljivost i uvijanje: donosimo najbolje maskare različitih namjena (фото 4)

Kombinacija: Too Faced Better Than Sex

Po jedna se ova maskara u svijetu proda svakih nekoliko sekundi, i vjerojatno ne pretjerujemo kad kažemo kako je riječ o možda najpopularnijoj maskari na svijetu. Zašto? Pa, sudeći prema brojnim recenzijama, ona će vam osigurati sve što vam jedna maskara treba osigurati; od volumena, preko uvijanja pa sve do optimalne dužine trepavica. Svakako je isprobajte!

Volumen, izdržljivost i uvijanje: donosimo najbolje maskare različitih namjena (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više