Search

Vrhunski spa centar s dugogodišnjom tradicijom

Vrhunski spa centar s dugogodišnjom tradicijom

Clinique La Prairie u Švicarskoj

Image: Buro247.ru

Jedan od najstarijih europskih spa centara Clinique La Prairie ima tradiciju dugu 80 godina, a nedavno je nanovo otvoren nakon temeljitog preuređenja

Glavni zadatak pri obnovi spa zone bilo je zadržavanje povijesnog izgleda i atmosfere mjesta pri uvođenju suvremene tehnologije, a to je izvođačima radova nesumnjivo uspjelo. Sada spa centar ima 11 novih soba za različite tretmane te VIP apartmane za posebne goste. Posebna zona je predviđena za molekularnu kozmetiku Swiss Perfection, ekskluzivno zastupljenoj u Clinique La Prairie, gdje se održavaju posebni tretmani brige za kožu lica. U osnovi linije leže anti-age svojstva korijena cvijeta irisa u kombinaciji s antioksidansima koji djeluju na kožu u molekularnoj razini. Svi tretmani za kožu počinju antistres masažom vrata i leđa, dubinskim čišćenjem i masažom lica. Programi za tijelo sastoje se od nježnog pilinga za osjetljivu kožu, maske i opuštajuće masaže nogu.

Vrhunski spa centar s dugogodišnjom tradicijom (фото 1)

U kombinaciji s tretmanima za kožu tu su i seanse joge, ayurvedska masaža, grupni aqua-fitness te ekskluzivni program revitalizacije kože lica i tijela. Kao dopuna spa zoni izgrađena je i nova teretana s fascinantnim pogledom na švicarske Alpe i Ženevsko jezero, dok se treninzi sele na svjež zrak ako to vrijeme dopušta. Nije zaboravljena ni zdrava prehrana - s novim caffe barom na otvorenom.

Vrhunski spa centar s dugogodišnjom tradicijom (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više