Search

Zaštitne maske ne mogu ništa ovim ruževima za usne

Zaštitne maske ne mogu ništa ovim ruževima za usne

Tekst: BURO.Da smo oduševljeni situacijom i nismo, ali maske su postale dio naše svakodnevice, a ruževi za usne su postali problem. Razmišljanje je logično: zašto se uopće truditi oko ruža za usne kad ga stalno morate popravljati i kad su usne ionako prekrivene maskom. Ako vam je ruž glavni make up alat s kojim podižete raspoloženje i ne želite ga se odreći ni u ovoj situaciji, onda će vam pomoći naša lista ruževa s formulacijama koje će izdržati sve vrste zaštitnih maski (i uklopiti se u svaki budžet). Ovo su naši favoriti.

L’Oréal Paris

Rouge Signature Matte

Zaštitne maske ne mogu ništa ovim ruževima za usne (фото 1)

Nevjerojatno intenzivan pigment koji ne ostavlja mrlje čini ovaj ruž jednom od najboljih trajnih opcija s maskom ili bez nje. Ne isušuje usne i ima jako tanak i precizan aplikator s kojim je nemoguće pogriješiti.

Shiseido

Modern Matte Powder Lipstick

Zaštitne maske ne mogu ništa ovim ruževima za usne (фото 2)

Pun pigment i puderasti finiš drže ovaj ruž na vašim usnama do 8h. Postojanost je najvažnija kada govorimo o ruževima koji mogu izdržati pod maskom, a ovaj primjerak vam to garantira.

Clarins

Joli Rouge Velvet

Zaštitne maske ne mogu ništa ovim ruževima za usne (фото 3)

Mat reinkarnacija najprodavanijeg ruža brenda Clarins ima kremastu teksturu, a u dodiru s usnama se pretvara u baršunasti premaz koji traje do 06 sati.

Lisa Eldridge

True Velvet (nijansa Carnival)

Zaštitne maske ne mogu ništa ovim ruževima za usne (фото 4)

Apsolutna opsesija, od baršunaste teksture do intenzivne boje i činjenice da je izuzetno pigmentiran i jako dugo traje. Ovo vrijedi za kompletnu Velvet liniju koju je predstavila poznata britanska make up artistica, a kao favorita smo izdvojili ruž u nijansi ciklame inspiriran Warholom.

M.A.C.

Cosmetics Powder Kiss Liquid Lip Color

Zaštitne maske ne mogu ništa ovim ruževima za usne (фото 5)

Osim što dolazi u cijeloj paleti raskošnih nijansi kod ovog ruža obožavamo to što ima aplikator koji se lako i precizno koristi. Tekstura je lagana i ne isušuje usne što znači da je bez problema možete nositi cijeli dan.

Maybelline

Superstay Ink Crayon

Zaštitne maske ne mogu ništa ovim ruževima za usne (фото 6)

Ovi hibridi olovaka za usne i ruževa mogu se mjeriti s najluksuznijim opcijama kada su u pitanju trajnost i tekstura. Kremaste su, ugodne za nošenje, ne skidaju se i ne ostavljaju tragove. Slobodno ih možete iskoristiti kao rumenilo, lijepo se razmazuju i ne isušuju usne.

Chanel

Rouge Allure Liquid Powder

Zaštitne maske ne mogu ništa ovim ruževima za usne (фото 7)

Ovaj ruž vam daje ultimativni mat puderasti efekt, ali s nevjerojatnom prilagodljivošću pokrivanja. Možete ga nanijeti u najtanjem sloju gotovo poput mat staina, ali i za intenzivnu pokrivenost i boju. Maska, jelo ili piće mu ne mogu ništa.

Nyx

Soft Matte Lip Cream

Zaštitne maske ne mogu ništa ovim ruževima za usne (фото 8)

Još jedna opcija odličnog omjera kvalitete i cijene. Ovo je klasični tekući ruž fine kremaste teksture koji ispunjava svoje „zero transfer“ obećanje u potpunosti.

Charlotte Tilbury

Matte Revolution

Zaštitne maske ne mogu ništa ovim ruževima za usne (фото 9)

Definitivno među najboljim mat formulacijama koje postoje, ovi ruževi su glatki poput maslaca i ne zahtijevaju stalno popravljanje. Mat tekstura garantira da se neće preslikavati na maske. Posebno volimo cijelu paletu nude nijansi.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više