Search

Zašto u svoju beauty rutinu trebate uvrstiti ulje argana?

Zašto u svoju beauty rutinu trebate uvrstiti ulje argana?

Sve što vam treba

Tekst: E.G.


Image: Buro247.sg,
arhiva,
christian hume

Oduvijek ste htjeli imati jedan kozmetički proizvod koji ćete moći koristiti za njegu kose, lica i tijela? Ulje argana bi moglo biti upravo ono što se tražili!

Čak i ako ne gajite preveliki interes prema preparativnoj kozmetici, ne možete je izbjeći. Sa svih strana nas opsjedaju s novim brendovima i navodno čudotvornim proizvodima bez kojih nećemo moći zamisliti život, a i najveći obožavatelji kozmetike će vam reći kako ih je nemoguće sve probati. Isto tako, problematična stavka bi mogla biti i cijena. Nije, naravno, dovoljno kupiti samo kremu ili samo tonik iz neke linije, za maksimalne rezultate morate kupiti sve, a svi znamo da to ne košta malo. Iz svih navedenih, ali i mnogih drugih razloga, danas smo vam odlučili ponuditi sjajnu alternativu - jedan proizvod koji možete koristiti u raznim koracima vaše beauty rutine. Riječ je o ulju argana koje biste svakako trebali početi koristiti, a evo i kako!

Dodajte ga svojim hidratantnim kremama

Ulje argana možete i samostalno koristiti kao sredstvo hidratacije, ali možete ga i dodati u svoju omiljenu kremu za lice ili losion za tijelo. Tekstura će biti još bolja, a osjećaj na koži neopisiv.

Zašto u svoju beauty rutinu trebate uvrstiti ulje argana? (фото 1)

Odlično je za hidrataciju zapostavljenih dijelova tijela

Većina nas redovito nanosi kremu za lice, ali koliko često njegujete područje oko noktiju, uši, laktove ili pete? Ulje argana će blagotvorno djelovati na sva navedena područja, a možete ga bez problema koristiti i umjesto seruma za područje oko očiju.

Pomaže u boljem izgledu šminke

Ako još uvijek niste pronašli tekući puder koji vam ne isušuje kožu lica, razmislite o tome da postojećem dodate par kapi ulja argana. Tekstura će biti podatnija, a završetak na licu efektniji. Isto tako, nekoliko kapljica možete dodati u svoj bronzer ili toniranu kremu. 

Zašto u svoju beauty rutinu trebate uvrstiti ulje argana? (фото 2)

Napravite vlastiti piling

Zaboravite na skupe pilinge koji vam često ne odgovaraju i napravite si jedan kod kuće. Sve što vam treba jest malo šećera i ulja argana ako želite nahranite usne ili pak, mljevena kava i ulje argana ako želite postići odlične rezultate u području tijela.

Pospješuje njegu kose

Ovaj je savjet posebno dobar za one koji imaju problema sa zapetljavanjem kose. Prije pranja nanesite veću količinu ulja argana na kosu, ostavite ga da stoji petnaestak minuta, a poslije uživajte u rezultatu. Isto tako, ulje argana može služiti i kao odlična maska za kosu, u kojem slučaju ga trebate nanijeti na kosu i ostaviti da djeluje preko noći.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više