Search

Zahvaljujući ovoj pop divi opet smo opsjednuti disco make up-om

Zahvaljujući ovoj pop divi opet smo opsjednuti disco make up-om

Tekst: BURO.


Čini li se i vama da su sve najbolje brže pjesme ove 2020. godine u stilu osamdesetih? Možda smo subjektivni ali čini nam se da je zaista tako i da nije samo obična regresija u djetinjstvo. A i u to se vrlo lako sklizne. I dan danas se sjećam svoje obožavane Rock Star Barbie sa šarenim ljubičastim sjenama na očima i ott naušnicama (i kazeta koja je dolazila u kompletu mi je obilježila život). Bilo kako bilo, Miley Cyrus nam je pogodila nostalgičnu žicu, ne samo melodijom i refrenom - koji se po BURO. redakciji sada već pjeva danima - već i beauty izdanjem u spotu. Pravilo "ili oči ili usta" za nju ne važe, ovo je deklaracija nezavisnosti u vidu boje i šljokica.

Ako malo bolje razmislim, Miley je kulminacija trenda koji se kuha već neko vrijeme i koji je uz ovaj spot jednostavno eksplodirao: glam rok osamdesetih, scena koja se odvija ispod disko kugle, jake boje i kontrasti. Antipod minimalizmu koji svugdje vlada ovog ljeta, ovo je glamur. Ovo je seks. I nikome se ne ispričava.

Zahvaljujući ovoj pop divi opet smo opsjednuti disco make up-om (фото 4)

@CYNDLEKOMAROVSKI

Nisu, razumije se, sve varijacije na temu takve da svoj dosadašnji život morate baciti kroz prozor. Dovoljno je da svjetlucavim eyelinerom odate homage epohi i slobodi. Sjenčenje ne mora biti u boji ciklame, prljavo ružičasta u kombinaciji s prigušenom sivo ljubičastom jednako dobro prenose poruku.

Zahvaljujući ovoj pop divi opet smo opsjednuti disco make up-om (фото 9)

@SAMVISSERMAKEUP

Ipak, intenzivno ružičaste ili ljubičaste sjene i ruž iz crvenog spektra vratili su se kao deklaracija nezavisnosti i ne izlaze mi iz glave. Padam u crnu rupu Pinteresta i Instagrama i razmišljam koje bih filmove iz epohe mogla pogledati, koje magazine listati i kakvu novu/staru playlistu mogu sastaviti. Znam koja pjesma će biti na njenom vrhu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više