Search

Znate li za \"najfit\" sestre s Instagrama?

Znate li za "najfit" sestre s Instagrama?

Diana i Simone Villas Boas

Tekst: E.G.


Image: Instagram

Sestre Villas Boas dolaze iz Brazila, karijeru modela grade u New Yorku, a zajedno imaju gotovo milijun pratitelja na društvenim mrežama...

Instagram je preplavljen najrazličitijim fitness profilima, kao i profilima djevojaka koje pokušavaju uspjeti u svijetu modelinga. Sestre Diana i Simone Villas Boas se bave upravo tim područjima, ali za razliku od mnogih drugih, njima to zaista i polazi za rukom. Rođene su Sao Paolu, sudjelovale u lokalnim televizijskim showovima poput "Top Model Brasil", da bi se naposljetku odlučile preseliti u New York i pokušale izgraditi značajniju karijeru. Šira je javnost za njih saznala zbog njihovog slavnog prezimena i jedne lažne informacije.

Naime, netko je u jednom članku napisao kako su one zapravo sestre Andrea Villasa Boasa, poznatog nogometnog menadžera koji je tada radio za klub Tottenham. Ispostavilo se da to ne može biti dalje od istine (Andre Villas Boas je Portugalac), ali sestre su dobile besplatni PR i dobro ga iskoristile. Diana Villas Boas je popularnija sestra, s preko 600.000 pratitelja, dok ih Simone broji nešto manje od 200.000, no obje profile vode prema sličnim principima: s pratiteljima dijele svoj režim treninga, prehrambene navike, fotografije s odmora i, naravno, brojne fotografije isklesanih tijela.

Diana Villas Boas

Znate li za "najfit" sestre s Instagrama? (фото 1)


Znate li za "najfit" sestre s Instagrama? (фото 2)

 

Znate li za "najfit" sestre s Instagrama? (фото 3)

 

Znate li za "najfit" sestre s Instagrama? (фото 4)

 

Simone Villas Boas

Znate li za "najfit" sestre s Instagrama? (фото 5)

 

Znate li za "najfit" sestre s Instagrama? (фото 6)

 

Znate li za "najfit" sestre s Instagrama? (фото 7)

 

Znate li za "najfit" sestre s Instagrama? (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više