Search

Traperice koje pomažu u mršavljenju?

Traperice koje pomažu u mršavljenju?

Jeans kompanije u borbi protiv celulita i strija


Čini se da su prošla ta vremena kada je odjeća bila samo odjeća. Danas se u asortimanu nekih brendova mogu pronaći čak i traperice — za mršavljenje! Naravno, sigurno mislite da je riječ o nekoj posebnoj tkanini koja potiče cirkulaciju. Proizvođači su sada otišli korak dalje i dosjetili se obogatiti materijal posebnim sastavom koji će ispuniti upravo vaša navedena očekivanja.

Primjerice, čileanski brend Mohicano Jeans svojim kupcima nudi traperice u čijem se sastavu nalazi smjesa aminokiselina, vitamina E, aloe vera i enzimi. Ako bismo povjerovali reklami, novi proizvod ne samo da ima krajnje pozivan učinak na kožu, već i postupno pomaže protiv celulita i strija. Traperice brenda Mohicano Jeans mogu izdržati i do 40 pranja bez gubljenja svojih kozmetičkih svojstava, a stoje 85 dolara. Kao potvrdu svojim inovacijama, proizvođači prilažu i statistiku prema kojoj je 100 od 160 žena tijekom četiri tjedna kontinuiranog nošenja, primijetilo poboljšanje strukture kože.

Brend Wrangler nedavno je predstavio svoju jeans kolekciju Denim Spa Therapy. Kao i kod traperica Mohicano Jeans, riječ je o posebnoj anti-celulitnoj tkanini, hidratantnom sastavu bez ikakvih štetnih sastojaka i sa spa mirisom jasmina. S druge strane, talijanski brend LeRock dizajnirao je traperice koje navodno, pomoću posebne mješavine u materijalu smanjuju veličinu bokova i stražnjice, a uz to i, zbog prirodnog ekstrakta aloe vere koji je impregniran u traper, savršeno hidratiziraju.

Uspjeh ove internacionalne reklamne kampanje teško je odrediti. Sasvim su različite stavke mucaste čarape sa shea maslacem koje je lansirao brend Bath&Body Works, i traperice kao simbol slobode i ujedno jedan od najpopularnijih odjevnih predmeta. Može li novi trend postati ultimativni spoj mode i ljepote o kojem danas sve češće razmišljamo. Teško. Sigurni smo da nema smisla kupovati traperice u nadi da ćete se osloboditi celulita i nahraniti kožu: puno je lakše za to upotrijebiti anti-celulitnu kremu i nositi svoj omiljeni Levi's bez aloe vere u svojem sastavu.

trapericebeauty

Tekst: M.T./L.B.

Leave a comment

više