Search

3 novogodišnja beauty looka Jelene Veljače

3 novogodišnja beauty looka Jelene Veljače

Ekskluzivno: Chanel x Büro 24/7

A.P.

Image: Jelena Balić

Renomirana francuska kuća Chanel i make up artist Saša Joković ekskluzivno za Büro 24/7 predlažu tri beauty looka za novogodišnji doček

Novogodišnji make up u pravilu je uvijek glamurozan ponekad čak i pretjeran s dodatkom šljokičastih detalja i jakih akcenta na očima i usnama. Glamur na licu prati glamur u kosi koja u najluđoj noći može biti raskošna, pomalo neobuzdana i seksepilna. Make up artist Saša Joković i stilist kose Mijo Majhen kreirali su tri beauty prijedloga koja vas mogu inspirirati za Silvestrovo a koja vam predstavlja spisateljica i glumica Jelena Veljača.


Zlatna božica

Jelena x Chanel

Zlato na kapcima je svečano i sofisticirano ali može biti itekako decentno ako se izvede na pravi način i s pravom mjerom. Za ovaj look na lice je nanesen Chanel Beauty Serum i Chanel Hydra Beauty krema kako bi se koža nahranila i hidratizirala. Za pokrivanje sitnih nesavršenosti lica korištena je podloga Vitalumiere Loose Foundation, na podočnjake je nanesen Eclat Lumiere korektor a podloga je fiksirana s prozračnim puderom u kamenu Camelia De Plumes (Platine). Kapci su dobili zlaćani sjaj zahvaljujući božićnoj paleti Les 5 ombres de CHANEL Oiseaux de Nuit a mačkasti look dobiven je s crnim tušem Liner Ecriture de CHANEL koji je povučen preko gornjeg kapka. Kako bi se oči otvorile i izgledale odmorno u donji kut je nanesena svijetlo sedefasta olovka Stylo yeux waterproof OR BLANC (božićna kolekcija 2014.) a look je zaokružen s nekoliko slojeva crne maskare Le Volume Noir . Usne su ostale u nježno breskvastim tonovima uz pomoć Rouge Allure nijanse VOLAGE (božićna kolekcija 2014.) Na kosi su napravljene velne s figarom koje su potom raščešljane kako bi se dobio što raskošniji izgled.


Brigitte x Kate

Jelena x Chanel

Jedan od najpopularnijih lookova onaj je koji evocira seksepil francuske božice Brigitte Bardot a koji je bezbroj puta uspješno reproducirala Kate Moss. Uz ovu divlju punđu iz koje nehajno vire pramenovi i padaju po licu najbolje pristaje mačkast make up na očima koji donosi dozu mistike i retro štiha. Lice je hidratizirano s Hydra Beauty serumom i Hydra Beauty kremom. Kao podloga nanesen je tekući puder Les Beiges Fluide a podočnjaci su prekriveni Eclat Lumiere korektorom/posvjetljivačem. Ten je fiksiran s mineralnim puderom Les Beiges Poudre Belle Mine Naturelle. Oči su najvažniji dio ovog looka a za kreiranje mačkastog B.B. izgleda potreban vam je dobar crni tuš. U ovom slučaju korišten je Liner Ligne Graphique de CHANEL Noir. U unutarnji kut oka stavljena je crna olovka Stylo yeux waterproof Noir koja je dodatno naglasila bademasti oblik očiju a na vanjski kut nanesena je sedefasta olovka Stylo yeux waterproof OR BLANC (božićna kolekcija 2014.). Trepavice su raskošno premazane crnom maskarom Inimitable Intense Noir. Kako bi se sva pažnja usmjerila na oči, usne su tek blago akcentirane s nježno ružičastim ružem Rouge Coco Shine SECRET.

 

Vječna klasika

Jelena x Chanel
Crveni ruž je prvi odabir dama koje žele postići elegantan i klasičan beauty look. Dobro se slaže s očima tek blago naglašenima crnim tušem ili s toplim zemljanim nijansama s primjesom zlata. Lice je hidratizirano s Hydra Beauty serumom i Hydra Beauty kremom. Kao podloga je nanesen Vitalumiere Loose Foundation a podočnjaci i sitne nepravilnosti su prekrivene s korektorom Eclat Lumiere. Obrazi su naglašeni s rumenilom Joues Contraste CARESSE iz nove božićne kolekcije. Kapci su oživjeli u bakrenim tonovima sjenila iz božićne kolekcije Les 5 ombres de CHANEL Oiseaux de Nuit i Illusion d'ombre ENVOL. U unutarnji kut oka stavljena je sedefasto bijela olovka Stylo yeux waterproof OR BLANC a look je zaokružen s nekoliko slojeva crne maskare Le Volume NOIR. Usne su raskošno namazane s bogatom nijansom ruža Rouge Allure Velvet LA FLAMBOYANTE koji dolazi iz nove božićne kolekcije. Frizura je u ovom slučaju neobuzdana (raščešljane lokne prebačene su na jednu stranu) kao kontrast klasici ovog beauty looka.

 

Make up: Saša Joković za Chanel

Kosa: Mijo Majhen

Fotografija: Jelena Balić

Model: Jelena Veljača

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više