Search

5 beauty YouTube tutoriala koji će vam doista biti od koristi

5 beauty YouTube tutoriala koji će vam doista biti od koristi

U moru svega odabrali smo najbolje

Tekst: Petra Sever

Iako na internetu možete pronaći svašta i puno toga nije najbolje kvalitete, u svijetu beauty vlogera postoje i oni koji su doista majstori u šminkanju i njihova videa vam mogu biti od pomoći. Tu su naravno i profesionalni šminkeri poput vizažistice Lise Eldridge ili naše Simone Antonović, koje imaju svoje YouTube kanale i na njima objavljuju korisne savjete koje s lakoćom možete pratiti. U nastavku sam odabrala 5 beauty tutoriala koji će vam doista biti koristi:

1. Klasičan smokey eye look

Smokey eyes jedan je od najpopularnijih klasičnih lookova koji često u "kućnoj izvedbi" rezultira dojmom umorne pande. U svom video tutorialu Lisa Eldridge, u manje od 10 minuta na veoma jednostavan način demonstrira kako s minimalnom količinom proizvoda postići željeni dojam za sve prigode koji može baš svatko ponoviti.

2. Različite tehnike nanošenja rumenila

  Rumenilo je proizvod koji nam omogućuje da izgledamo svježe i zdravo, no njegovo nanošenje ipak nije tako jednostavno. U velikom broju slučajeva kod mnogih žena niste sigurni gledate li u rumenilo ili problematično stanje kože. Wayne Goss u svom video tutorialu demonstrira čak 5 različitih načina nanošenja rumenila, između kojih se možete odlučiti za onaj koji vam se najviše sviđa ili odgovara vašem licu.

3. "No makeup" look

Allana Davison na simpatičan način prikazuje kako bi zaista "no makeup" look trebao izgledati. Bez suvišnih slojeva proizvoda, jednostavan i brz način apliciranja s minimalnim korištenjem kistova.

4. Povećane crvene usne

Lisa Eldridge prikazuje kako iscrtati i povećati usne koje pritom ne izgledaju kao propali pokušaj rekreiranja Kylie Jenner lips trenda. Primijenite li neke od njenih jednostavnih trikova vrlo lako ćete postići dojam punijih usana. Da biste i dalje izgledali prirodno, bitno je ne pretjerivati s precrtavanjem.

5. Highlighting & contouring

I za kraj, vratimo se osnovama stvaranja volumena na licu igrom svijetla i sjene poznatije pod nazivom konturiranje. Simona Antonović u svom video tutorialu otkriva nam kako ispravno osjenčati lice, a da pritom ne izgledate neuredno ili prenašminkano.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više