Search

5 make up trendova za party sezonu koje možete isprobati odmah

5 make up trendova za party sezonu koje možete isprobati odmah

Tekst: BURO.

Kako ulazimo u sezonu praznika? Šminkom, naravno! Mnogo prije nego što se odlučimo za kaput zbog kojeg će se za nama svi okretati, prvo ćemo pred ogledalom isprobati novi ruž (ovog puta i na usnama i na obrazima), isprobavati uzbudljive načine da nosimo aplikacije ili da dobijemo onaj sjaj koji svi tražimo kao sveti gral i zbog kojeg izgledamo kao najbolja verzija sebe. Donosimo vam pet najzabavnijih i najprimjenjivijih trendova koje bi, zaista, trebalo isprobati čim prije, ako ne i odmah.

5 make up trendova za party sezonu koje možete isprobati odmah (фото 1)
@tyronmachhausen

Euforija svjetlucanja

Trend najneobičnijih svjetlucavih drangulija i dalje dominira nad svim klasičnim metalik tonovima i u iščekivanju druge sezone serije "Euforija" pridružujemo mu se. Aplikacije poput kristala umjesto eyelinera? Da, molimo! Šljokice ispod, umjesto na kapku? Jedini način na koji ih želimo nositi. Prisjetite se zašto zapravo volite igrati se sa šminkom i pustite mašti na volju.


5 make up trendova za party sezonu koje možete isprobati odmah (фото 2)
@shaynagold

Pantone plava

Otkad je Classic Blue postala Pantone boja godine 2020. godine, ovu nijansu počeli smo primjećivati posvuda. I kao što je "ovo ton koji nas tjera da razmišljamo" tako se i u make up trendove uvukao na poseban način, kao monokromno sjenilo ili eyeliner koji je jedini naglasak u boji na licu i nosi cijeli look pa je ostatak lica neutralan. Posebno dobro stoji osobama sa smeđim očima.


5 make up trendova za party sezonu koje možete isprobati odmah (фото 3)
@patmcgrathreal

Gloss

Već smo pričali o tome kojom brzinom se sjajilo za usne vratilo na modnu i beauty scenu i tome na koje sve načine ga možemo koristiti, a ove sezone se stvari dižu na jednu novu razinu. Pored prozirnih i voćnih nijansi, vraćaju se i intenzivno obojene usne sa sjajem vinila. Crvene, koraljne i ciklama vode u ovoj utrci. Za potpuni retro vibe osamdesetih možete ih upariti i sa sjenilima u kontrastnoj boji.


5 make up trendova za party sezonu koje možete isprobati odmah (фото 4)
@intothegloss

Usne i obrazi

Rumene usne i obrazi su statement na sličan način kao i mat ruž. Uvijek bez olovke, kao da ste upravo završili trening ili šetnju, uz ovakvu šminku izgledat ćete mlađe i prirodno, kao da niste našminkani, samo malo bolje. Presudno je da koristite isti kremasti proizvod i na usnama i na obrazima. Probajte ruževe (bez sedefa), krem rumenila ili multinamjenske stikove, a ljeti i krem bronzere (slobodno nanesite malo boje i na kapke).


5 make up trendova za party sezonu koje možete isprobati odmah (фото 5)
@nikkideroest

highlighter prije pudera

Upravo tako kako zvuči - highlighter nanesen prije proizvoda za toniranje je najnoviji način da učinite lice da sjaji. Dani kada se sjaj trebao vidjeti iz aviona su prošli, ovo je suptilniji pristup, ali jednako seksi. Najveću inspiraciju smo pronašli na Instagram profilu šminkerice Nikki DeRoest koja u svoje klijente ubraja i Rosie Huntington-Whiteley, a tko nije poželio kožu kao njenu?


Related articles

Buro 24/7 Selection

više